آشپزی ترکیهای
رفیکا بیرگول (Refika Birgul) در ۱۹ ماه مه ۱۹۸۰ در استانبول ترکیه به دنیا آمد. او سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب های آشپزی و یک شخصیت تلویزیونی ترکیه است. او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش فرا گرفت.
میزان سرو: ۴ نفر
مواد لازم:
- بلغور گندم: 2 پیمانه
- برگ اسفناج (ریز خرد شده): 250 گرم
- پیازچه (ریز خرد شده): 8 عدد
- آب: 4 پیمانه
- روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری
- نمک: یک قاشق چای خوری
۱. بلغور گندم از قبل در آب خیس خورده را در چهار پیمانه آب بپزید تا نرم شود.
کباب لوله ای
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
- نان خشک پودر شده: ۴ قاشق سوپ خوری
- روغن: ۲ قاشق سوپ خوری + مقداری برای سرخ کردن
- پیاز (رنده شده): یک عدد
- جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
- آب لیمو ترش: یک قاشق چای خوری
- نمک: یک قاشق چای خوری
- آب: ۱۱۰ میلی لیتر
۱. گوشت چرخ کرده، نان خشک پودر شده، ۲ قاشق سوپ خوری روغن، پیاز رنده شده، جوش شیرین، آب لیمو ترش و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.
۳. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید و لوله ای شکل دهید. آنها را حدود ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید و پس در روغن داغ سرخ کنید تا برشته شوند.
نظر کاربران
خوشمزه هست
به به
از کشورهای دیگه هم بذارید گیر دادید به ترکیه
بدون نام اگه کمی پایین تر رو نگاه کنی آلمانی و فرانسوی و عربی همهست . کمی دقت...