آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی
چیکن ماسالا یه غذای خوشمزه هندیه که با ادویه جات فراوان درست میشه. این غذا رو می تونید هم با برنج و هم بدون برنج با نان سرو کنید.
- ۹۰۰ گرم مرغ (سینه مرغ بدون استخوان)
- ۲ عدد پیاز
- ۱۰ تا ۱۲ حبه سیر
- ۳۰ سانتیمتر زنجبیل
- ۳ عدد گوجه فرنگی
- ۱۷۰ گرم ماست
- ۲ عدد فلفل سبز تند
- ۲ قاشق غذاخوری روغن
- ۸ تا ۱۰ عدد دانه فلفل سیاه
- ۸ تا ۱۰ عدد میخک
- ۲٫۵ سانتیمتر چوب دارچین
- ۳ تا ۴ عدد هل
- ۱ عدد برگ بو
- ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
- ۱ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
- نصف قاشق چای خوری زردچوبه
- یک مشت گشنیز
- ۱ عدد لیمو
- نمک به اندازه کافی
طرز تهیه:
سیر و زنجبیل را آسیاب کنید تا خمیری شود. البته می توانید به جای مخلوط کن از رنده هم استفاده کنید. سپس آن را کنار بگذارید.
یکی از پیازها را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید.
فلفل سبز، دانه های فلفل سیاه، میخک، دارچین، هل، برگ بو و مقدار کمی آب داخل مخلوط کن بریزید، آسیاب کنید و کنار بگذارید.
۳ عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و در مخلوط کن پوره کنید.
مرغ را درشت خرد کنید.
سپس نصف خمیر زنجبیل و سیر، نصف پودر فلفل قرمز، زردچوبه و آب نصف لیمو را به مرغ ها اضافه کنید.
مرغ را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.
تاوه را روی گاز قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید.
سپس خمیر پیازی را داخل تاوه بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه تفت دهید. دائم هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و حجمش کمتر شود.
باقیمانده خمیر زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کنید و ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.
ماست را اضافه کرده و هم بزنید.
پودر فلفل باقیمانده و پودر گشنیز را اضافه کنید و ۷ الی ۸ دقیقه دیگر تفت بدهید تا مواد کاملا خشک شود و روغن آن بیرون بزند.
سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر تفت بدهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شده و مواد قرمز رنگ شود. شاید لازم باشد در این مرحله کمی روغن به مواد اضافه کنید تا جدا شدن آن از مواد را ببینید.
مواد را به ظرف جداگانه ای منتقل کنید و کنار بگذارید. این مواد یا خمیر ماسالا را می توانید تا ۱۰ روز در فریزر نگهداری کنید و در غذاها استفاده کنید.
حالا سراغ مرغ ها می رویم. شعله را کمی بیشتر کنید و باقی مانده روغن را در تاوه بریزید. مرغ هایی که داخل مواد خوابانده اید را در تاوه بریزید نمک بزنید و کمی سرخ کنید تا قهوه ای طلایی رنگ شود.
خمیر ماسالا را به مرغ ها اضافه کنید، یک پیمانه آب بریزید و هم بزنید. درب تاوه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
باقی مانده پیازها و گشنیز را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
روی غذا را با گشنیز تزئین و میل کنید.
نظر کاربران
مقدار زنجبیل ۳۰سانتیمتر زیاد نیست؟؟!!!!
۳سانتیمتر درسته یا ۳۰سانتیمتر؟؟؟
۳۰ میلی متر