۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران
حمص (Hummus) یا نخود - ارده، یک خوراک مدیترانه ای - عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است و در رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود.
میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر
مواد لازم:
- نخود (پخته): 2 پیمانه
- ارده: یک پیمانه
- سیر (ریز خرد شده): 3 حبه
- آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
- روغن زیتون: 4 قاشق، سوپ خوری
- زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
- نمک: یک قاشق چای خوری
- آب: به مقدار لازم
۱. نخودها را یک روز قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند و روز بعد آنها را بپزید تا نرم شوند.
۲. نخود پخته را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. نیمی از روغن زیتون، ارده، سیر ریز خرد شده، زیره و نمک را اضافه و مخلوط کنید.
۳. مقداری آب اضافه و مخلوط کنید. در صورتی که حمص سفت و غلیظ تری می خواهید، آب کمتری اضافه کنید. (میزان آب بستگی به ذائقه تان دارد.)
4. حمص را در ظرف سرو بکشید و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بریزید.
میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر
مواد لازم:
- حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب
- فلفل قرمز: 2 عدد
- برگ رزماری: یک عدد
- سیر: یک بُته
- شکر: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.
حمص چغندر
میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر
مواد لازم:
- حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب
- چغندر درشت (پخته): 2 عدد
- آب لبو: به مقدار لازم
- برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.
حمص ژامبون و دانه کاج
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:
- حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب
- کره: ۲۰۰ گرم
- ژامبون: ۱۰۰ گرم
- فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
- دانه کاج: ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. ابتدا حمص را مطبق دستور آموزش داده شده در ابتدای مطلب به اندازه 4 الی 6 نفر آماده کنید و کنار بگذارید.
ارسال نظر