خوراک مرغ و بلغور گندم را حتما امتحان کنید
این غذا یک غذای فوق العاده مقوی و ساده است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
ماهنامه سفره ایرانی: این غذا یک غذای فوق العاده مقوی و ساده است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر
مواد لازم:
میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر
مواد لازم:
- بلغور گندم: 2 پیمانه
- سینه مرغ: 2 عدد
- پیاز (کوچک): یک عدد
- سیر (ریز خرد شده): یک حبه
- آب: 8 پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
- کره: ۲ قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون: ۳ قاشق سوپ خوری
- پاپریکا: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
- فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. سینه های مرغ را به همراه پیاز خرد شده، آب و نمک در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس سینه های مرغ را از ظرف خارج کرده و ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
2. بلغور گندم از قبل خیس خورده را به ظرف حاوی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
3. مقداری از مرغ ریش ریش شده را به بلغور اضافه کنید. پس از این که آب آن کاملا کشیده شد، مواد را در ظرف سرو بکشید.
4. یک حبه سیر را تفت داده و به مرغ پخته و ریش ریش شده باقیمانده اضافه کنید و روی خوراک پخش کنید.
4. یک حبه سیر را تفت داده و به مرغ پخته و ریش ریش شده باقیمانده اضافه کنید و روی خوراک پخش کنید.
5. کره، روغن زیتون، پاپریکا و فلفل قرمز پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت کمی با هم تفت دهید و سپس روی پلو بریزید و سرو کنید.
پ
ارسال نظر