پوتیتو چاپ، توپکهای سیب زمینی خارجی
پوتیتو چاپ، همان سیب زمینی شکم پر است که با پودر سوخاری سرخ کرده ایم.
مجله سرآشپز: پوتیتو چاپ، همان سیب زمینی شکم پر است که با پودر سوخاری سرخ کرده ایم.
مواد مورد نیاز
مواد مورد نیاز
- سیب زمینی: 4 عدد
- تخم مرغ: 1 عدد
- زردچوبه: 1 ق چ
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
- پودر سوخاری: 1 پیمانه
مواد مورد نیاز درونی
- گوشت چرخ کرده: 200 گرم
- پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
- جعفری (ساطوری خردشده): 70 گرم
- رب گوجه فرنگی: 2 ق س
- ادویه کاری: 1 ق چ
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: 2 ق س
روش پخت
۱. سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.
۲. بعد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و مخلوط کنید.
3. برای تهیه مواد درونی؛ درون تابه ای پیاز را همراه با روغن مایع تفت داده و گوشت را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا کاملا تغییر رنگ دهد. سپس نمک، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. بعد جعفری را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
۴. از مخلوط سیب زمینی به اندازه یک پرتقال برداشته و وسط آن را باز کنید.
۵. بعد مواد درونی را داخل آن گذشته و ببندید، به طوری که هیچ گونه ترکی روی آن نباشد.
۶. سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.
پ
نظر کاربران
من از این مدل کوکو خیلی درست میکنم.خیلی هم عالی میشه فقط گاهی نیاز داره به سیب زمینی ها کمی آرد سوخاری هم اضافه کنیم تا کو کو ها وا نره.به مواد میانی هم جعفری و رب گوجه اضافه کنید عالی میشه.