طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی
پنیر پیتزا یکی از انواع پنیر نرم است که در تهیه پیتزا و لازانیا استفاده میشود. طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی آسان است و به شیر پاستوریزه نیاز دارد.
مواد لازم
- شیر: ۲ لیتر
- قرص مایه پنیر: ۱/۴
- جوهر لیمو: ۱/۲ ق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
1. برای تهیه پنیر پیتزا خانگی ابتدا شیر را با دمای 60 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت حرارت دهید.
۲. جوهر لیمو را داخل کمی آب حل کرده و آن را به شیر اضافه کنید.
3. حدود نیم ساعت دیگر شیر را حرارت دهید.
۴. قرص مایه پنیر را داخل ۱/۴ فنجان آب حل کنید.
5.قرص حلشده را به شیر اضافه کنید و حرارت را کم کرده، چند دقیقه هم بزنید.
۶. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا شیر دلمه (منعقد) شود.
7. حالا دلمهها را با یک چاقوی تیز ببرید.
۸. حالا سراغ پخت پنیر میرویم که مهمترین مرحله تهیه پنیر پیتزا کش دار است. این مرحله نباید بیش از ۱۵ دقیقه طول بکشد زیرا کیفیت و مزه پنیر از بین میرود.
9. حالا تکههای پنیر را داخل صافی بریزید تا آب اضافه آن خارج شود.
۱۰ .حالا پنیر را با دست یا یک قاشق چوبی تمیز، ورز دهید.
11. در همین مرحله مقدار کمی نمک نیز به پنیر اضافه کنید.
۱۲. بازهم پنیر را ورز دهید.
13. وزردادن پنیر در این مرحله باید به قدری باشد که شکل ظاهری پنیر، به صورت یکدست و یک تکه دربیاید.
۱۴. حالا یک ظرف را پر از آب و یخ کرده و پنیر را داخل آن بیندازید.
15. یک ساعت فرصت دهید تا پنیر داخل ظرف آب و یخ باقی بماند.
۱۶. پنیر پیتزا کش دار شما آماده است. برای حفظ کیفیت و تازگی پنیر پیتزا خانگی را داخل نایلون بپیچید و داخل یخچال یا فریزر قرار دهید.
نکاتی درباره تهیه پنیر پیتزا خانگی
1. شیری که برای تهیه پنیر پیتزا استفاده میکنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفتهشده یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر پیتزا مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر بسیار مهم است.
۳. فاصله زمانی بین اضافه کردن مایه پنیر و جوهر لیمو به این صورت است که بعد از اضافه کردن جوهر لیمو، باید چند دقیقه شیر را هم بزنید و بعد مایه پنیر را اضافه کنید.
4. از آنجا که پنیر پیتزا، گرانترین ماده اولیه برای تهیه پیتزاست و معمولا پنیر پیتزای بازاری چربی بالایی دارد، بهتر است دستبهکار شده و در منزل، پنیر پیتزا خانگی تهیه کنید تا هم یک تجربه جدید کسب کرده و هم به اقتصاد خانواده کمک کنید.
نظر کاربران
با سلام من پنیر را درست کردم ولی اصلا نه کشدار شد نه روی پیتزا آب شد
پاسخ ها
عه..پس خوب شد من درست نکردم.مسخره ها
وای اره منم ی بار با کلی زحمت درست کردم تا یک شب علاف بودم
اصلا خوب نشد
بددددددد
با سلام :باید شیر محلی باشه.اونم شیر گاومیش چون چربه
افتضاحه
سلام ببخشید ظرف پنیر روداخل یخ بگذاریم یا خود پنیر
پاسخ ها
اصلان خوب نیست شبیه تخم مرغ میش