کوفته نخود را چگونه بپزیم؟
کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز
- بلغور گندم (خیس شده): 75 گرم
- نخود (خیس شده): 75 گرم
- گوشت چرخ کرده: 200 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- گردو (پودر شده): 75 گرم
- مرزه (ریز خردشده): 100 گرم
- پیازداغ: 2 ق س
- زعفران دم کرده: 1 ق س
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس
- رب گوجه فرنگی: 2 ق س
- زردچوبه: به میزان لازم
- قرص عصاره گوشت: 1 عدد
- پیازداغ: 2 ق س
- زعفران دم کرده: 1 ق س
- آب: 3 پیمانه
- روغن مایع: 1 ق س
روش پخت:
۱. نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.
2. از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.
۳. گلوله های آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
طرز تهیه سس
2. کوفته ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.
نظر کاربران
خیلی عالی بود
دستت درد نکند
خیلی قشنگ بود توضیح هاتت