طرز تهیه پاناکوتا قهوه؛ باکلاسِ کی بودی؟!
پاناکوتا این روزها در دسته دسرهای باکلاس قرار می گیرد. کافی است اسمش را به زبان بیاورید و تماشا کنید چگونه چشم های طرف مقابل گرد می شود. در این مطلب طرز تهیه نوعی از این دسر، پاناکوتای قهوه را آموزش داده ایم.
مواد مورد نیاز
- قهوه فوری: 2 ق چ
- آب جوش: 4 ق س
- پودر ژلاتین: 2 ق چ
- خامه: 600 میلی لیتر
- وانیل: یک چهارم ق چ
- پودر قند: 55 گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس شکلات
- شکلات سیاه: 55 گرم
- خامه: 150 میلی لیتر
![پاناکوتا قهوه پاناکوتا قهوه](https://static2.bartarinha.ir/servev2/zgzZTE2NDBkY/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
1. قهوه فوری (یا پودر نسکافه) و آب جوش را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.
۳. خامه و وانیل را درون ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید.
6. قالب های تک نفره را با مقداری روغن مایع چرب کنید و از مایه آماده شده به میزان مساوی درون آن ها بریزید.
۷. قالب ها را حدود ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مایه سفت شود.
8. برای تهیه سس شکلات؛ شکلات را درون ظرفی بریزید و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ذوب شود.
۱۰. در هنگام سرو قالب را چند ثانیه درون آب گرم بگذارید، بعد درون ظرف سرو به دلخواه برگردانید.
ارسال نظر