طرز تهیه کاپکیک شکلاتی آلمانی
این کاپکیک بسیار هوسبرانگیز است و آدم با دیدن آن میخواهد همهاش را یکجا بخورد. یک دسر بسیار شیک که با چای حسابی میچسبد.
مواد لازم
- بستنی شکلاتی - گردویی ۱ عدد
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- آرد کامل ۱ پیمانه
- شکلات شیرین ۴۵۰ گرم
- آب ۱/۴ پیمانه
- کره آب شده ۱/۲ پیمانه
- شکر ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- بستنی کاراملی به مقدار لازم
- نارگیل رنده شده ۲/۳ پیمانه
طرز تهیه:
- قالبهای مافین را چرب کنید و کنار بگذارید. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، آرد، جوششیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید.
- در یک قابلمه کوچک، شکلات و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا شکلات آب شود.
- در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی هم بزنید تا کمی نرم و سفید شود. ۳۰ ثانیه کافی است. تخممرغ و وانیل را اضافه کنید. با سرعت زیاد یک دقیقه هم بزنید.
- مخلوط شکلات را اضافه کنید و بعد، به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سرعت همزن را کم کنید و بقیه مراحل را با قاشق چوبی هم بزنید.
- سپس مواد را داخل قالبهای مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید.
- قالبها را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
- پیش از سرو، روی آنها روکش بستنی شکلات- گردویی قرار دهید. روی آن نارگیل رنده شده بریزید و در آخر، روکش بستنی کاراملی را اضافه کنید.
- برای تهیه روکش بستنی شکلات-گردویی، نیملیتر بستنی شکلاتی و ¾ پیمانه گردوی خرد شده نیاز دارید. آنها را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت ۴ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند
ارسال نظر