۶۶۵۳۱۶
۵۰۳۹
۵۰۳۹
پ

طرز تهیه پودینگ موز

دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود می باشد، طرز تهیه آن راحت و باب میل همگی هم هست.

وب سایت سرآشپز پاپیون: دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود می باشد، طرز تهیه آن راحت و باب میل همگی هم هست.
مواد لازم:
  • شیر ۲ پیمانه
  • شکر ۲/۳ پیمانه
  • آرد ذرت ۲.۵ قاشق سوپ خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
  • کره ۱ قاشق سوپ خوری
  • وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
  • نارگیل رنده شده ۱/۲ پیمانه
  • موز خردشده ۲ عدد
  • ویفر خردشده ۱۵ عدد
طرز تهیه پودینگ موز
طرز تهیه:
  1. قابلمه‌ای آماده کنید و شیر، شکر، آرد ذرت و نمک را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  2. مخلوط را خوب هم بزنید تا نرم شده و آب اضافی آن گرفته شود. آن را مدام هم بزنید تا مایه غلیظ شود.
  3. حرارت را کم کنید و در ظرف دیگری مخلوط شیری داغ را با دقت به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه کنید به صورتی که زرده ها باز نشوند.
  4. مخلوط زرده و شیر را به قابلمه برگردانید و با بقیه مواد هم بزنید. این مخلوط را همزمان با حرارت دادن، دو تا سه دقیقه هم بزنید. در مراحل پایانی پخت، کره و وانیل را هم اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا مایه‌ای نرم حاصل شود.
  5. پودینگ را در کاسه بزرگی بریزید. این کاسه را درکاسه‌ای بزرگتر حاوی یخ قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا پودینگ به دمای اتاق برسد و حرارتش را به آرامی از دست بدهد. این زمان سی دقیقه طول خواهد کشید.
  6. بعد از این مدت روی ظرف را بپوشانید و مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید.
  7. موقع سرو ویفرهای خرد شده را کف ظرف‌های مورد نظر بریزید. پودینگ خنک شده را با تکه‌های موز مخلوط کنید و با آن روی ویفرها را بپوشانید. موقع سرو دسر را با یک تکه موز تزیین و سرو کنید
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج