فرفرههای خوردنی
دکور غذا و خوراکی در تشدید میل بیننده برای خوردن بیشترین تاثیر را دارد. این فرفرههای خوردنی در واقع پیتزای رولتی هستند و به عنوان یک میان وعده خوشگل و خوشمزه یا یک شام سبک و ساده می توان آن را میل کرد.
برترین ها: دکور غذا و خوراکی در تشدید میل بیننده برای خوردن بیشترین تاثیر را دارد. این فرفرههای خوردنی در واقع پیتزای رولتی هستند و به عنوان یک میان وعده خوشگل و خوشمزه یا یک شام سبک و ساده می توان آن را میل کرد.
مواد لازم
• یک پاکت پودر خمیر پیتزا
• یک لیوان آب ولرم
• ¼ پیمانه روغن
• نصف پیمانه سس گوجه فرنگی و سیر
• یک پیمانه پنیر موزارلا، رنده شده
• یک پیمانه سوسیس یا گوشت چرخکرده
• نصف قاشق چایخوری پودر اورگانو یا آویشن
طرز تهیه
1. فر را با دمای 425 درجه فارنهات روشن کنید. روی سینی فر یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.
2. پودر خمیر پیتزا را طبق دستور روی پاکت با یک لیوان آب ولرم و ¼ پیمانه روغن آماده کنید و ورز دهید. باید این خمیر را به مدت 30 تا 45 دقیقه در مکان گرم قرار دهید تا ور بیاید و اصطلاحا برسد.
3. کمی آرد روی سطح صاف بپاشید و خمیر را با وردنه روی آن به شکل مستطیل یا دایره 30 سانتی متری باز کنید.
4. همه سطح خمیر را با سس گوجه فرنگی و سیر بپوشانید. روی آن پنیر، سوسیس چرخکرده یا گوشت چرخکرده و اورگانو یا آویشن بریزید.
5. با کمک دست های خود خمیر را رول کنید. سپس با یک چاقوی اره ای خمیر را به رولت های 2.5 سانتی متری برش دهید و آنها را روی سینی فر بگذارید. پیتزاها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها برشته و طلایی شوند.
6. آن را با سس تند و سس سیر و کچاپ سرو کنید و لذت ببرید.
ارسال نظر