۶۶۱۶۳۲
۵۰۶۹
۵۰۶۹
پ

طرز تهیه آش بلغور، پیشنهاد کرمانشاهی‌ها

یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سبک ولی مقوی،آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مجله سرآشپز: یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سبک ولی مقوی،آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز:

  • بلغور گندم (خیس شده): 1 پیمانه
  • گوشت (چرخ کرده): 150 گرم
  • پیاز (رنده شده): 1 عدد
  • کشک: 1 پیمانه
  • نعناداغ: 2 ق س
  • پیازداغ: 2 ق س
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • روغن مایع: 1 ق س
طرز تهیه آش بلغور، پیشنهاد کرمانشاهی‌ها

روش پخت

۱. بلغور (از ۲ ساعت قبل خیس شده) را همراه با ۵ پیمانه آب داخل قابلمه ای روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد (در قابلمه را به صورت کامل نگذارید تا سر نرود و تمام لعاب بلغور از بین نرود.)

2. زردچوبه را همراه با مقداری روغن مایع درون تابه ای تفت داده و به بلغور اضافه کنید تا رنگ آن خوش رنگ شود.

۳. نمک و فلفل مواد را اندازه کنید. بعد کشک را به آن افزوده و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بجوشد.

4. برای تهیه کوفته ریزه؛ گوشت را همراه با پیاز، نمک و فلفل ورز دهید، سپس به صورت گلوله های کوچک درون مقداری روغن تفت دهید.

۵. یک دوم کوفته ریزه را درون مواد ریخته و بگذارید تا جا بیفتد.

6. آش را با بقیه کوفته ریزه، نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج