۶۶۱۱۳۲
۱ نظر
۵۰۸۵
۱ نظر
۵۰۸۵
پ

پای موز؛ یک عصرانه خوشمزه بهاری

روزها کم کم بلند تر می شود و وقت برای دور هم نشستن و صحبت کردن بیشتر، پس چه خوب است که شیرینی این دورهمی ها را با کیکی که می خواهیم طرز تهیه اش را به شما آموزش دهیم، بیشتر کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی: روزها کم کم بلند تر می شود و وقت برای دور هم نشستن و صحبت کردن بیشتر، پس چه خوب است که شیرینی این دورهمی ها را با کیکی که می خواهیم طرز تهیه اش را به شما آموزش دهیم، بیشتر کنید.

میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم خمیر:

  • آرد: ۶۰۰ گرم
  • کره (خردشده): ۴۰۰ گرم
  • شکر قهوه ای: ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد

مواد لازم لایه میانی:

  • موز: ۶ عدد
  • کره: ۳ قاشق سوپ خوری
  • شکر قهوه ای: یک پیمانه
  • لیمو سنگی: یک عدد
  • پودر دارچین: یک قاشق چای خوری
پای موز؛ یک عصرانه خوشمزه بهاری

طرز تهیه:

1. برای تهیه خمیر، آرد و کره را با دست با هم مخلوط کنید.
2. شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
3. خمیر را در سلفون بپیچید و حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
4. برای تهیه لایه میانی، موزها را پوست کنده و خرد کنید. در ظرف مناسبی روی حرارت ذوب کنید.

۵. برش های موز، شکر قهوه ای، پوست رنده شده لیموسنگی و آب آن و پودر دارچین را به کره اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند تا موز نرم شود.
۶. ظرف را از روی حرارت بردارید کنار بگذارید تا مواد خنک شود.
۷. خمیر استراحت داده شده را به دو قسمت کنید و هر یک را روی سطح کار با وردنه پهن کنید.
۸. یکی از خمیرها را در قالب پای از قبل چرب شده قرار دهید، طوری که کف و کناره های قالب را بپوشاند و لبه های اضافی آن را برش دهید.
۹. مخلوط موز را روی خمیر پخش کنید و روی آن را با خمیر دیگر پوشش دهید.
۱۰. لبه های اضافی خمیر را برش دهید (در صورت تمایل می توانید خمیرهای اضافی را دوباره روی سطح کار پهن کنید و روی خمیر را با آنها تزیین کنید).

11. قالب را حدود 40 الی 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پای بپزد.
12. سپس آن را برش داده و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    نمیشه به جای شکر قهوه ای از شکر معمولی استفاده کرد؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج