تیرامیسوی لیمو، عجب چیزیه!
تیرامیسو یکی از محبوب ترین دسر های ایتالیایی است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه تیرامیسوی لیمویی را آورده ایم.
مواد لازم:
- آب لیموترش: یک و یک دوم پیمانه
- آب: یک پیمانه
- شکر: یک پیمانه
- خامه فرم گرفته: یک پیمانه
- پنیر خامه ای: 450 گرم
- لیمو سنگی (پوست رنده شده): یک عدد
- بیسکویت لیدی فینگر: 30 عدد

طرز تهیه:
۱. یک پیمانه آب لیموترش، آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا شکر حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سیروپ به دست آمده خنک شود.
2. خامه فرم گرفته، پنیر خامه ای، مقداری پوست رنده شده لیموترش و یک دوم پیمانه آب لیموترش را در ظرف مناسبی با همزن به خوبی بزنید تا صاف و یکدست شود.
۳. بیسکویت های لیدی فینگر را در سیروپ لیمو قرار دهید تا خیس بخورند و سپس یک لایه از آنها کف قالب بچییند.
ارسال نظر