دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید
فلفل پاپریکا، نوعی فلفل دلمه ای قرمز است که از آن ادویه های خوشمزه هم تهیه میشود. در اینجا طرز تهیه دلمه فلفل پاپریکا را برایتان آورده ایم.
- فلفل پاپریکا بزرگ (دو نیم شده): ۴ عدد
- گوشت (چرخ شده): ۳۰۰ گرم
- سیر (خردشده): ۲ حبه
- پیاز (نگینی خردشده): ۱ عدد
- قارچ (نگینی خردشده): ۱۰۰ گرم
- گوجه فرنگی (خردشده): ۲ عدد
- جعفری (خردشده): ۱ ق س
- پنیر موتزارلا: حدود ۱۵۰ گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
۲. گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا کاملا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
3. قابلمه ای را پر از آب کرده و بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و فلفل پاپریکا (از قبل هر کدام را به دو نیم تقسیم کرده و محتویات داخل آن ها بیرون آورده شده) را داخل آن قرار دهید و چند دقیقه بگذارید تا نرم شود. بعد فلفل را از آب خارج کرده، به صورتی که آبی داخل آن نماند.
۴. فلفل ها را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن چرب شده، بچینید و داخل آن را با مخلوط گوشت پر کنید. بعد روی آن پنیر موتزارلا بریزید تا تمام سطح فلفل را بپوشاند (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).
5. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد و پنیر طلایی رنگ شود.
ارسال نظر