پلوی گوشت و نخودفرنگی
اگر به دنبال یک غذای جدید و متفاوت هستید پیشنهاد میکنیم این پلو را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
میزان سرو: ۴ نفر
مواد لازم:
- گوشت گردن گوسفندی: 750 گرم
- برنج: یک پیمانه
- آب: به مقدار لازم
- زعفران (ساییده و دم کشیده): به مقدار لازم
- روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
- سرکه: یک الی 2 قاشق سوپ خوری
- پیاز (گردشده): یک عدد
- سیر (ریز خردشده): 2 حبه
- فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
- نخودفرنگی: 200 گرم
- استاک سبزیجات: 2 پیمانه
- نمک: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:
۱. یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
4. دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون باقیمانده را در ظرفی جداگانه روی حرارت گرم کنید و پیاز و سیر ریز خردشده را در آن تفت دهید.
۶. زعفران ساییده و دم کشیده و نخود فرنگی را اضافه کنید.
ارسال نظر