این نخودپلو خوشمزه با ترشی میچسبه
اگه طرفدار پلو های مخلوط هستین و از طرفی علاقه دارین که برنامه غذایی متنوعی داشته باشین و طعم های جدید رو هم امتحان کنین بهتون پیشنهاد میکنم نخود پلو رو درست کنین.
- ۲ پیمانه برنج خام
- ۱/۲ پیمانه نخود خام
- ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ
- ۱/۲ قاشق مربا خوری دارچین
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
- برای تهیه غذاهایی که داخلشون از حبوبات استفاده میشه باید حبوبات رو از شب قبل خیس کرده و چند بار آبشون رو عوض کنیم تا نفخشون بره، پس نخود رو هم از شب قبل خیس میکنیم.
- حالا نخود هایی که خیس کرده بودیم رو با دو لیوان آب سرد داخل قابلمه ریخته و در قابلمه رو هم نیم لا میذاریم و اجازه میدیم تا نخود برای حدود ۱ الی ۲ ساعت کاملا بپزه.
- وقتی نخود پخت آبکشش میکنیم.
- داخل یک ماهیتابه دیگه کمی روغن، پیاز داغ، نمک، فلفل، زرچوبه و گوشت چرخ کرده رو با هم تفت میدیم تا گوشت سرخ شده و بپزه. مزه این غذا به پیاز داغشه پس در صورتی که پیاز داغ دوست دارین میتونین بیشتر بریزین.
- بعد نخود پخته و به مقدار کافی زعفرون دم کرده رو به مایه گوشتی اضافه کرده و مواد رو کمی با هم تفت میدیم. اما دقت کنین تا مواد رو زیاد هم نزنین تا نخود های پخته له نشن.
- در انتهای کار هم دارچین رو به مواد اضافه میکنیم. مقدار دارچین و اینکه اصلا استفاده بشه یا نه هم سلیقه ایه.
- حالا مایه نخود پلو رو با برنجی که آبکش شده خوب مخلوط میکینم.
- در نهایت برنج مخلوط رو داخل قابلمه ای که کفش رو روغن ریختیم، میریزیم و حدود ۱/۲ فنجون آب هم دورتا دور قابلمه میدیم و برنج رو دم میذاریم. در ابتدا حرارت رو زیاد میکینم تا بخار برنج بلند بشه و بعد حرارت رو ملایم میکنیم تا برای حدود نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه برنج دم بکشه.
- حالا نخود پلو خوشمزه ما حاضره و بهتون پیشنهاد میکنم تا این پلو مخلوط لذیذ رو با ترشی نوش جونش کنید.
نظر کاربران
سلام خیلی جالبه با نخود حتما برای ناهار درست می کنم
ابن غذای کدوم شهرهستش؟
ولی ما شبیه این را با نخود سبز درست میکنیم خوشمزه میشود