دستور پخت کیک پستهای
کیک پستهای یک کیک خوش طعم با روکشی رنگی است که بچهها عاشقش میشوند.
ماهنامه کیک و شیرینی - ماندانا حسینی: کیک پستهای یک کیک خوش طعم با روکشی رنگی است که بچهها عاشقش میشوند.
مواد لازم کیک اسفنجی:
- تخم مرغ 4 عدد
- شکر 120 گرم
- آرد حدود 140 گرم
- بیکینگ پودر یک ق چ
- وانیل یک چهارم ق چ
- آب جوش 50 میلی لیتر
- روغن مایع 15 میلی لیتر
- کرم تارتار یک چهارم ق چ
مواد لازم گاناش پسته ای:
- کرم شانتی مایع ۲۰۰ گرم
- شکلات سفید ۲۰۰ گرم
- بریلو سفید ۱۶۰ گرم
- پودر پسته ۲۰ گرم
- رنگ سبز مخصوص شکلات ۶ قطره
طرز تهیه:
1. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
2. زرده و دو سوم شکر با دور متوسط همزن بزنید و آب جوش را اضافه کنید و در حدی بزنید که زرده ها سبک و سفید شود.
3. سپس روغن مایع را اضافه کنید.
۴. سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کمی کف کند.
۵. کرم تارتار را اضافه کرده بزنید تا سفید شود.
۶. بقیه شکر را قاشق قاشق افزوده به زدن ادامه دهید تا سفیده خوب فرم بگیرد.
۷. زرده و سفیده را با لیسک به صورت دورانی با هم مخلوط کنید.
8. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده روی مواد الک کرده به صورت دورانی هم بزنید.
9. مواد را داخل قالب گرد 20 سانتی متری که کاغذ انداخته اید ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت بپزید.
10. پس از پخت، کیک را داخل قالب خنک کنید.
۱۱. خامه قنادی را فرم داده با پودر پسته مخلوط کنید.
۱۲. کیک خنک شده را از قالب جدا کرده و از ارتفاع به سه قسمت تقسیم کرده و همه لایه ها را با خامه پسته ای بپوشانید. دور تا دور کیک را نیز با خامه فرم گرفته ساده بپوشانید.
طرز تهیه گاناش پسته ای:
طرز تهیه گاناش پسته ای:
1. کرم شانتی را داخل شیرجوش ریخته روی شعله ملایم قرار داده تا بجوشد. سپس از روی شعله برداشته.
2. شکلات خردشده را اضافه کرده مخلوط کنید تا شکلات ذوب شود.
3. بریلو سفید، پودر پسته و رنگ سبز را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. مواد را کنار گذاشته تا کمی خنک شود.
4. سپس روی کیکی که خامه کشیده شده بریزید.
۵. برای تزیین شکلات سفید را ذوب کرده با رنگ سبز مخلوط و رنگ کنید و روی کاغذ روغنی پهن کنید،
۶. سپس کمی که سفت شد با کاتر گرد ساده کاتر زده و در یخچال قرار دهید.
۷. کیک را با شکلات تزیین کنید.
پ
ارسال نظر