دستور پخت میگو پلو جنوبی
میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه میشود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم.
مواد مورد نیاز:
- برنج (خیس شده): 6 پیمانه
- میگو (پاک شده): 450 گرم
- پیاز (ریز خردشده): 1 عدد
- گوجه فرنگی: 200 گرم
- سیر (له شده): 1 حبه
- رب گوجه فرنگی: 1 ق س
- فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خردشده): 1 عدد
- تخم مرغ: 4 عدد
- پیازچه (خردشده): 2 ساقه
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- کره: 200 گرم
روش پخت:
۱. برنج (از ۲ ساعت قبل همراه با آب و نمک خیس شده) را داخل قابلمه ای به جوش آورده و آبکش کنید.
2. پیاز را به همراه کره درون تابه ای تفت دهید تا سبک شود.
۶. میگو و فلفل دلمه ای را به سس گوجه اضافه کنید.
7. برنج را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید. بعد آن را با حرارت ملایم کمی سرخ کنید تا برنج رنگ مواد را به خود بگیرد. سپس به همراه یک دوم پیمانه آب بگذارید تا دم بکشد.
۵. تخم مرغ را جداگانه درون ظرفی به همراه نمک و فلفل سیاه نیمرو کرده، بعد خرد کنید.
6. پلوی آماده شده را درون ظرفی بریزید. بعد تخم مرغ خردشده و پیازچه را روی آن ریخته و سرو کنید.
نظر کاربران
اصلامیگو پلوی جنوبی اینجور درست نمیشه
پاسخ ها
ای!بابا می شه بدون اینترنت می بود
این دستور غذای چینیه عکسشم همینطور اصلا همچین مدل غذایی نداریم ما !!!!اخه تخم مرغ رو پلو میگو!!!!!چرا این بخش فقط از روی انجام وظیفه مطلب پست میکنه خیلی موقع ها عکسا به غذا ربط ندارن به نظراتم اهمیت داده نمیشه کلا انگار فقط برای دستور غذاهای ترکی مناسبه
نمی شد!بدون اینترنت می بوپ