مینی کلوچه گردویی
این مینی کلوچههای گردویی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی فوق العاده است.
مواد لازم:
- کره 125 گرم
- پودر شکر 70 گرم
- زرده تخم مرغ 30 گرم
- خامه صبحانه یک چهارم پیمانه
- آرد 250 گرم
- آرد ذرت 25 گرم
- آرد برنج 25 گرم
- بیکینگ پودر یک دوم ق چ
مواد لازم میان:
- گردو 70 گرم
- شکر 30 گرم
- دارچین 1 ق س
- هل یک دوم ق چ
مواد لازم جهت رومال:
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- خامه صبحانه 1 ق س
- سیاه دانه و پودر پسته به میزان دلخواه

طرز تهیه:
۱. ابتدا کره را به همراه پودر شکر با دور متوسط همزن برقی بزنید، تا شکر حل شده و ترکیب یکدستی حاصل گردد.
3. در مرحله بعدی خامه را اضافه کنید.
۵. خمیر را در کیسه نایلونی (کیسه فریزر) قرار داده و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
8. کلوچه ها را در سینی که کف آن کاغذ روغنی قرار داده اید با فاصله 2 سانتی متر از همدیگر بچینید
نکته:
۱ . همه مواد به دمای محیط رسیده باشند.
2 . آردها و پودر شکر را از قبل الک کنید.
۳ . مواد میانی را به دلخواه می توانید تغییر داده و از پودر بادام یا نارگیل نیز می توانید استفاده کنید.
ارسال نظر