تهیه کیک هویج به روش بخارپز
در این دستور به کیک هویج کمی ادویه اضافه میکنیم و اون رو به روش بخار پز آماده میکنیم.
- روغن گیاهی ۶ قاشق غذاخوری
- هویج ۱۵۰ گرم
- شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
- عسل ۴ قاشق چای خوری
- زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
- زرده تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
- آرد ۳/۴ پیمانه
- پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- کشمش ۱/۲ پیمانه
1- به روغن اضافی برای چرب کردن قالبها نیاز دارید.
۲- از هویج رنده شده استفاده کنید. اونها رو تمیز بشویید، پوست بگیرید و بعد رنده کنید تا به مقدار کافی هویج رنده شده داشته باشید.
3- زنجبیل رو هم پوست بگیرید و رنده کنید.
۵- به جای کشمش میتونید از نارگیل خرد شده هم استفاده کنید.
طرز تهیه:
- یه کتری آب بجوشونید. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۶ عدد قالب رمکین ۱۵۰ میلیلیتری رو با روغن چرب کنید و در سینی فری با لبههای بلند بذارید.
- در کاسهای، هویج رنده شده رو با روغن، شکر قهوهای، عسل، زنجبیل، تخممرغ و زرده تخممرغ ترکیب کنید.
- در کاسه دیگه ای، آرد رو به همراه پودر دارچین، فلفل سیاه، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید و به ترکیب هویج اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و در قالبهای آماده شده بریزید.
- آب جوش رو تا نصف ارتفاع قالبها، در سینی فر بریزید و روی سینی رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. کیک رو برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و خارج می کنید تمیز باشه، بپزید.
- قالب ها رو حداقل برای ۳۰ دقیقه روی توری بذارید تا خنک بشن. با چاقو دور کیکها رو از قالبها جدا کنید و بعد اونها رو برگردونید.
- میتونید کیک رو کمی گرم و یا به دمای اتاق، به تنهایی و یا به همراه بستنی، خامه و یا سس کارامل میل کنید.
نظر کاربران
دستور پخت بعضی کیک ها دقیق نیست و هر کاری میکنی خوب در نمیاد