۶۵۳۷۹۶
۱ نظر
۵۰۹۵
۱ نظر
۵۰۹۵
پ

تهیه کیک هویج به روش بخارپز

در این دستور به کیک هویج کمی ادویه اضافه می‌کنیم و اون رو به روش بخار پز آماده می‌کنیم.

وب سایت آشپز باشی: در این دستور به کیک هویج کمی ادویه اضافه می‌کنیم و اون رو به روش بخار پز آماده می‌کنیم.
مواد لازم:
  • روغن گیاهی ۶ قاشق غذاخوری
  • هویج ۱۵۰ گرم
  • شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
  • عسل ۴ قاشق چای خوری
  • زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
  • آرد ۳/۴ پیمانه
  • پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • کشمش ۱/۲ پیمانه

تهیه کیک هویج به روش بخارپز
آماده کردن مواد برای تهیه کیک هویج بخار پز:

1- به روغن اضافی برای چرب کردن قالب‌ها نیاز دارید.
۲- از هویج رنده شده استفاده کنید. اون‌ها رو تمیز بشویید، پوست بگیرید و بعد رنده کنید تا به مقدار کافی هویج رنده شده داشته باشید.
3- زنجبیل رو هم پوست بگیرید و رنده کنید.
۵- به جای کشمش می‌تونید از نارگیل خرد شده هم استفاده کنید.

طرز تهیه:

  1. یه کتری آب بجوشونید. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۶ عدد قالب رمکین ۱۵۰ میلی‌لیتری رو با روغن چرب کنید و در سینی فری با لبه‌های بلند بذارید.
  2. در کاسه‌ای، هویج رنده شده رو‌ با روغن، شکر قهوه‌ای، عسل، زنجبیل، تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ ترکیب کنید.
  3. در کاسه دیگه ای، آرد رو به همراه پودر دارچین، فلفل سیاه، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید و به ترکیب هویج اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و در قالب‌های آماده شده بریزید.
  4. آب جوش رو تا نصف ارتفاع قالب‌ها، در سینی فر بریزید و روی سینی رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. کیک رو برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و خارج می کنید تمیز باشه، بپزید.
  5. قالب ها رو حداقل برای ۳۰ دقیقه روی توری بذارید تا خنک بشن. با چاقو دور کیک‌ها رو از قالب‌ها جدا کنید و بعد اون‌ها رو برگردونید.
  6. می‌تونید کیک رو کمی گرم و یا به دمای اتاق، به تنهایی و یا به همراه بستنی، خامه و یا سس کارامل میل کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    دستور پخت بعضی کیک ها دقیق نیست و هر کاری میکنی خوب در نمیاد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج