پیتزا سالمون و میگو، پیتزا دریایی متفاوت
طعم این پیتزای دریایی به خاطر سس مخصوص و خوشمزه اش، با همه پیتزاهای دریایی متفاوته.
وب سایت ایزی پز - نگین نورخدایی: طعم این پیتزای دریایی به خاطر سس مخصوص و خوشمزه اش، با همه پیتزاهای دریایی متفاوته.
مواد اولیه
- ۱ عدد خمیر پیتزا
- ۲۵ گرم فیله سالمون دودی
- ۲۰ گرم بیبی اسفناج
- ۲ حبه سیر
- ۷۵ گرم میگو
- ۷ گرم پنیر پارمسان
- ۷ گرم زیتون سیاه
- ۲۰ گرم پنیرچدار
- ۴۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده
- ۰.۲۵ قاشق چایخوری ادویه اورگانو
- ۱۰ گرم تخم آفتاب گردان
- ۲۰ میلی لیتر روغن زیتون
- به مقدار لازم نمک
- به مقدار لازم فلفل سیاه
- ۱ عدد بیبی کورن
دستورپخت :
- مواد اولیه را بشویید. ساقههای درشت اسفناج را جدا کنید و باقیمانده آنرا متوسط خرد کنید. پنیر چدار را رنده کنید. زیتون سیاه و بیبی کورن را حلقهای خرد کنید. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- در غذا ساز، روغن زیتون، تخم آفتابگردان، برگ اسفناج، سیر رنده شده، نمک و فلفل و پنیر پارمسان بریزید و کاملاً میکس کنید تا سس یکدست شود.
- میگو ها را به مقداری از سس آغشته کنید.
- باقیمانده سس راروی نان بمالید.
- زیتون، بیبی کورن، میگو و پنیر موزارلا رنده شده را به پیترا اضافه کنید.
- فیله ماهی سالمون، پنیر چدار و مقداری اورگانو به پیتزا اضافه کنید و آنرا در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود. سپس پیتزا را از فر خارج کنید. نوش جان!
پ
ارسال نظر