۶۵۲۰۱۸
۵۰۱۷
۵۰۱۷
پ

لمینگتون ژله‌ای؛ کیک‌هایی با روکش ژله

کیک از انواع خوراکی‌های خوشمزه و خوش طعم است که اغلب برای جشن‌ها و میهمانی‌ها پخته می‌شود. کیک‌ها در انواع طعم‌های مختلف پخته می‌شوند که یکی از پرطرفدارترین آن‌ها کیک با روکش ژله‌ای است که طرز تهیه آن را آموزش داده ایم.

ماهنامه کیک و شیرینی - معصومه خوانساری: کیک از انواع خوراکی‌های خوشمزه و خوش طعم است که اغلب برای جشن‌ها و میهمانی‌ها پخته می‌شود. کیک‌ها در انواع طعم‌های مختلف پخته می‌شوند که یکی از پرطرفدارترین آن‌ها کیک با روکش ژله‌ای است که طرز تهیه آن را آموزش داده ایم.

مواد لازم:
  • کره: ۱۱۵ گرم
  • پودر قند: ۷۵ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • آرد: ۱۷۰ گرم
  • بیکینگ پودر: یک ق چ
  • ژله توت فرنگی: یک بسته
  • آب جوش: یک پیمانه
  • پودر نارگیل: حدود ۱۵۰ گرم
  • مارمالاد توت فرنگی: به میزان لازم
  • خامه (فرم گرفته): برای تزیین

لمینگتون ژله‌ای؛ کیک‌هایی با روکش ژله
طرز تهیه:
۱. کره را با همزن برقی حدود ۳۰ ثانیه بزنید.
۲. سپس پودر قند را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه بزنید تا کاملا کرمی و پوک شود.
۳. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به فاصله ۳۰ ثانیه از هم اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
۴. وانیل را نیز بیفزایید.
۵. در آخر آرد و بیکینگ پودر سه بار الک شده را با شیر به تناوب اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
۶. قالب مربع ۲۰ سانتی متری را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید.
۷. مایه آماده کیک را در قالب بریزید و روی آن را با پالت کاملا صاف نمایید.
۸. سپس در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه بپزید در حدی که اگر خلال دندانی در کیک فرو بردید تمیز خارج شود.
۹. کیک را از فر خارج نموده ۱۰ دقیقه در قالب خنک کنید. سپس بر روی توری فلزی برگردانید، کاغذ روغنی ها را جدا کنید و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود.
۱۰. سپس با پوشش کامل حداقل یک ساعت دریخچال قرار دهید تا راحت تر برش بخورد.
۱۱. بعد از استراحت با چاقوی تیز و خط کش، کیک را به برش های کوچک مربعی شکل به ابعاد ۲×۲ تقسیم کنید.
۱۲. سپس هر یک از برش ها را در ژله ای که به غلظت سفیده تخم مرغ رسیده با کمک چنگال بغلتانید.
۱۳. بعد در پودر نارگیل بیندازید تا کاملا آغشته به پودر نارگیل شود.
۱۴. در آخر هر قطعه کیک را از وسط برش داده و بین دو لایه مارمالاد بمالید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

طرز تهیه ژله:
۱. پودر ژله را در آب جوش حل کنید.
۲. سپس بر روی بخار آب قرار دهید تا ژله کاملا روان و براق شود.
۳. سپس ژله را در حدی که به غلظت سفیده تخم مرغ برسد در یخچال بگذارید،
۴. مراقب باشید سفت نشود و نبندد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج