پاولووای قهوه
دسر پاولووا دسری است که از مرنگ، خامه و انواع میوه ها تهیه می شود.

میزان سرو: ۶ نفر
مواد لازم:
- پودر قهوه: یک قاشق چای خوری
- سفیده تخم مرغ: 6 عدد
- پودر شکر: یک پیمانه
- نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- شیر: ۵۰۰ میلی لیتر
- شکر: ۴ قاشق سوپ خوری
- آرد: ۳ قاشق سوپ خوری
- پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم
- وانیل: یک قاشق چای خوری
- دانه قهوه: یک قاشق سوپ خوری
- میوه های دلخواه: به مقدار لازم
- پودر قهوه: یک قاشق چای خوری
1. سفیده های تخم مرغ و پودر شکر را در ظرف مناسبی با همزن به خوبی بزنید تا پف کنند.
3. برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا پخته و به رنگ تیره در آیند. ظرف را از روی حرارت بردارید و پنیر لبنه و وانیل را به مواد اضافه و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
4. پس از خنک شدن، این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و روی مرنگ پایپ کنید و مقداری دانه قهوه روی آن بپاشید. دسر را با میوه های دلخواه تزئین کنید و روی آن پودر قهوه بپاشید و سرو کنید.
ارسال نظر