کیک بلک فارست یا جنگل سیاه
کیک بلک فارست (Black Forest) یا «جنگل سیاه» یک کیک آلمانی تشکیل شده از چند لایه کیک شکلاتی، گیلاس و خامه فرم گرفته است.
مواد لازم:
- تخم مرغ: 2 عدد
- شکر: یک و یک دوم پیمانه
- روغن مایع: 100 میلی لیتر
- وانیل: 2 قاشق چای خوری
- شیر: 160 میلی لیتر
- آرد: 180 گرم
- پودر کاکائو: 60 گرم
- بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
- آب داغ: 120 میلی لیتر
- شربت گیلاس یا آلبالو: 80 میلی لیتر
- مربای گیلاس یا آلبالو: به مقدار لازم
- خامه فرم گرفته: 4 پیمانه
- شکلات (رنده شده) : 200 گرم
- گیلاس یا آلبالو : برای تزئین
1. تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا پف کنند. شکر را اضافه و مخلوط کنید. روغن مایع، وانیل و شیر را اضافه و مخلوط کنید.
2. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید. آب داغ را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر به دست آمده را در یک قالب گرد از قبل چرب شده بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد. اجازه دهید کیک در قالب خنک شود و سپس آن را از قالب در آورید.
۴. کیک را با استفاده از لیسک با خامه فرم گرفته پوشش دهید. دیواره ها و روی کیک را با شکلات رنده شده و گیلاس تزئین کنید.
نظر کاربران
خوب بود
ولی کاش مواد لازم،، پیمانش رو می گفتین
به میلی لیتر یکم سخته