دسر فلن انبه
فلن (Flan) نوعی دسر سوئدی بسیار خوشمزه است که شبیه کرم کارامل و کاسترد می باشد.
مواد لازم کارامل:
- شکر: یک پیمانه
- عسل یا شیره افرا: 3 قاشق سوپ خوری
- آب: یک چهارم پیمان
- شیر عسلی: یک پیمانه
- خامه: یک پیمانه
- وانیل: یک قاشق سوپ خوری
- انبه (نگینی خرد شده): یک و یک دوم پیمانه
- پنیر خامه ای: ۱۹۰ گرم
- تخم مرغ: ۵ عدد
- شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه
- کره: 3 قاشق سوپ خوری
- انبه (نگینی خرد شده): یک پیمانه
- پودر دارچین: یک قاشق سوپ خوری
برای تهیه کارامل، شکر، عسل و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا به شکل کارامل در آیند. این مخلوط را کف یک قالب بزرگ و یا قالب های کوچک بریزید و کنار بگذارید.
تمامی مواد فلن را در مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید و روی لایه کارامل داخل قالب ها بریزید. روی قالب ها را با فویل بپوشانید و آنها را حدود 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا فلن بپزد. پس از خنک شدن، قالب ها را حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
برای تهیه رویه، شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. پس از گرم شدن، شکر، کره و سپس انبه نگینی خرد شده و پودر دارچین را اضافه کنید، کمی تفت دهید. قالب ها را از یخچال در آورید و در ظرف های سرو برگردانید. مخلوط رویه را روی دسرها پخش کرده و سرو کنید.
ارسال نظر