۶۴۸۳۳۲
۲ نظر
۵۲۲۲
۲ نظر
۵۲۲۲
پ

کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی

این کوکی های رنگی و بامزه که به شکل انار و هندوانه تزئین شده اند. می توانند گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان شب یلدا باشند.

برترین ها - نگین نورخدایی: این کوکی های رنگی و بامزه که به شکل انار و هندوانه تزئین شده اند. می توانند گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان شب یلدا باشند.
مواد لازم برای تهیه کوکی کره ای با رویه فوندانت

• کره نیوزلندی 70 گرم
• شکر ۱۰۰ گرم
• تخم مرغ 1 عدد
• آرد ۱۵۰ گرم
• نمک دریا 2 گرم
• وانیل نصف ق چ
• فوندانت رنگی به مقدار لازم
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی

مراحل تهیه کوکی شب یلدا

1. ابتدا کره سرد و شکر را در ظرف میکسر میریزیم .
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی

2. با سری پدالی میکسر کره و شکر را هم میزنیم تا جایی که به دیواره میکسر بچسبند.
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی

3. تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و دوباره همه مواد را میکس میکنیم.
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی

4. آرد و نمک را اضافه میکنیم و برای آخرین بارهمه مواد را میکس میکنیم و بعد روی ظرف میکسر محافظ پلاستیکی میکشیم و خمیر کوکی را نیم ساعت درون یخچال میگذاریم تا کمی سفت شود و موقع کار کردن به دستمان نچسبد.
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی

5. خمیر نباید سفت و یا شل باشد. خمیر را بین دو عدد کاغذ روغنی به کمک وردنه پهن میکنیم. مراقب باشید که قطر همه جای خمیر یکسان باشد ، به دلیل اینکه اگر قطر کوکی ها متفاوت باشد ، هنگامی که در فر میروند یکی میسوزد و یکی دیگر هنوز نپخته است.
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی

6. کاتر مورد کوکی را انتخاب میکنیم (در اینجا شب یلدا مورد نظر ماست) و روی خمیر کوکی قرار میدهیم و کات میکنیم.
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی

7. فر را روی 200 درجه سانتیگراد (حرارت از بالا و پایین) قرار دهید و کوکی ها را درون سینی فر بچینید. بهتر است که زیر آن کاغذ روغنی قرار دهید، اما خیلی هم مهم نیست چون این کوکی ها کره ای هستند و به سینی نمیچسبند و البته حدود نیم سانتیمتر هم کوکی ها درون سینی از هم فاصله داشته باشند چونکه موقع پخت حجمشان زیاد میشود. حالا سینی را درون فر قرار دهید.
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی

۸. وقتی لبه کوکی ها شروع به تغییر رنگ دادن کرد سینی فر را بیرون آورید و وقتی کوکی ها سرد شدند آنها را از سینی خارج کنید.
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی

9. وقتی کوکی ها سرد شدند نوبت چسباندن فوندانت است. ابتدا باید رنگ مورد نظرتان را با کمک وردنه مخصوص فوندانت باز کنید و با کاتر، شکل مورد نظرتان را قالب بزنید. آن سطح فوندانت را که قرار است به کوکی بچسبد را کمی خیس کنید و روی کوکی قرار دهید. میبینید که به راحتی فوندانت به کمک آب به سطح کوکی میچسبد.
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی

10. برای کوکی هندوانه یلدا ابتدا باید لایه قرمز را روی کوکی بچسبانید.
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی

11. سپس لایه سبز را روی لایه قرمز بچسبانید.
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی

12. سپس با فوندانت مشکی دانه های هندوانه را روی قسمت قرمز بچسبانید. خب کوکی ها آماده هستند. میتوانید تا یک هفته آن ها درون یخچال نگه داری کنید و البته خمیر آن تا 1 ماه داخل فریزر سالم میماند.....نوش جانتان.
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • زهراجعفرپور

    سلام، واقعا ممنون که آموزش این کوکی رو در اختیارمون گذاشتین

  • بدون نام

    ببخشین می تونین طرز درست کردن دسر موس انار رو هم در لیست آموزش هاتون قرار بدین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج