کوکیهای رنگ و وارنگ یلدایی
این کوکی های رنگی و بامزه که به شکل انار و هندوانه تزئین شده اند. می توانند گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان شب یلدا باشند.
• کره نیوزلندی 70 گرم
• شکر ۱۰۰ گرم
• تخم مرغ 1 عدد
• آرد ۱۵۰ گرم
• نمک دریا 2 گرم
• وانیل نصف ق چ
• فوندانت رنگی به مقدار لازم
مراحل تهیه کوکی شب یلدا
1. ابتدا کره سرد و شکر را در ظرف میکسر میریزیم .
2. با سری پدالی میکسر کره و شکر را هم میزنیم تا جایی که به دیواره میکسر بچسبند.
3. تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و دوباره همه مواد را میکس میکنیم.
4. آرد و نمک را اضافه میکنیم و برای آخرین بارهمه مواد را میکس میکنیم و بعد روی ظرف میکسر محافظ پلاستیکی میکشیم و خمیر کوکی را نیم ساعت درون یخچال میگذاریم تا کمی سفت شود و موقع کار کردن به دستمان نچسبد.
5. خمیر نباید سفت و یا شل باشد. خمیر را بین دو عدد کاغذ روغنی به کمک وردنه پهن میکنیم. مراقب باشید که قطر همه جای خمیر یکسان باشد ، به دلیل اینکه اگر قطر کوکی ها متفاوت باشد ، هنگامی که در فر میروند یکی میسوزد و یکی دیگر هنوز نپخته است.
6. کاتر مورد کوکی را انتخاب میکنیم (در اینجا شب یلدا مورد نظر ماست) و روی خمیر کوکی قرار میدهیم و کات میکنیم.
7. فر را روی 200 درجه سانتیگراد (حرارت از بالا و پایین) قرار دهید و کوکی ها را درون سینی فر بچینید. بهتر است که زیر آن کاغذ روغنی قرار دهید، اما خیلی هم مهم نیست چون این کوکی ها کره ای هستند و به سینی نمیچسبند و البته حدود نیم سانتیمتر هم کوکی ها درون سینی از هم فاصله داشته باشند چونکه موقع پخت حجمشان زیاد میشود. حالا سینی را درون فر قرار دهید.
۸. وقتی لبه کوکی ها شروع به تغییر رنگ دادن کرد سینی فر را بیرون آورید و وقتی کوکی ها سرد شدند آنها را از سینی خارج کنید.
9. وقتی کوکی ها سرد شدند نوبت چسباندن فوندانت است. ابتدا باید رنگ مورد نظرتان را با کمک وردنه مخصوص فوندانت باز کنید و با کاتر، شکل مورد نظرتان را قالب بزنید. آن سطح فوندانت را که قرار است به کوکی بچسبد را کمی خیس کنید و روی کوکی قرار دهید. میبینید که به راحتی فوندانت به کمک آب به سطح کوکی میچسبد.
10. برای کوکی هندوانه یلدا ابتدا باید لایه قرمز را روی کوکی بچسبانید.
11. سپس لایه سبز را روی لایه قرمز بچسبانید.
12. سپس با فوندانت مشکی دانه های هندوانه را روی قسمت قرمز بچسبانید. خب کوکی ها آماده هستند. میتوانید تا یک هفته آن ها درون یخچال نگه داری کنید و البته خمیر آن تا 1 ماه داخل فریزر سالم میماند.....نوش جانتان.
نظر کاربران
سلام، واقعا ممنون که آموزش این کوکی رو در اختیارمون گذاشتین
ببخشین می تونین طرز درست کردن دسر موس انار رو هم در لیست آموزش هاتون قرار بدین