طرز تهیه رشته پلو با مرغ، غذای سنتی ایرانی
رشته پلو یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط ایرانی است که با مرغ که ترکیب شود، طعم فوق العاده ای پیدا میکند.
مجله سرآشپز - سارا خسرویان: رشته پلو یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط ایرانی است که با مرغ که ترکیب شود، طعم فوق العاده ای پیدا میکند.
مواد مورد نیاز:
- برنج (خیس شده): ۳ پیمانه
- رشته پلویی: ۳ پیمانه
- سینه مرغ (خردشده): ۱ عدد
- پیاز (رنده شده): ۱ عدد
- کشمش: ۱ پیمانه
- زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
- زعفران: ۲ ق س
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
۱. داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.
۲. بعد پیاز را به آن افزوده و تفت دهید تا کمی سبک شود.
۳. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه به مشام برسد.
۴. بعد سینه مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
۵. سپس ۱ پیمانه آب به آن افزوده و حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
۶. مقداری آب و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
۷. سپس برنج را به آن افزوده و ۵ دقیقه پیش از آبکشی ۲ پیمانه رشته به آن اضافه کنید، پس از این که برنج کمی نرم شد، آن را آبکشی کنید.
۸. بقیه رشته را درون قابلمه ای حاوی مقداری آب به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید.
۹. بعد کف قابلمه مقداری روغن بریزید و رشته را به صورت یک لایه در کف آن ریخته و زعفران روی آن بربزید.
۱۰. سپس مخلوط برنج و رشته را روی ته دیگ بریزید، بعد حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند.
۱۱. سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد.
۱۲. سپس با کشمش و مرغ سرو کنید.
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت
پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب
ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان
نظر کاربران
عالی وخوشمزه