طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ
لازانیا جز غذاهای لذیذیه که برای مهمونیها خیلی مناسبه از اون جهت که میشه از قبل درستش کردو آماده توی یخچال گذاشتش و روز مهمونی فقط بذاریم تو فر تا خیلی راحت حاضر بشه. در این مطلب طرز تهیه لازانیا با گوشت و قارچ رو براتون آماده کردیم که خیلی خوشمزه ام هست و همه دوستش دارن.
برترینها: لازانیا جز غذاهای لذیذیه که برای مهمونیها خیلی مناسبه از اون جهت که میشه از قبل درستش کردو آماده توی یخچال گذاشتش و روز مهمونی فقط بذاریم تو فر تا خیلی راحت حاضر بشه. در این مطلب طرز تهیه لازانیا با گوشت و قارچ رو براتون آماده کردیم که خیلی خوشمزه ام هست و همه دوستش دارن.
مواد لازم
- ورق لازانیا: ۱۲ عدد
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- پیازداغ: ۱ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای: ۱عدد
- شیر: ۱ لیوان
- سیر رنده شده: ۱ قاشق مربا خوری
- کره: ۵۰ گرم
- پنیر گودا ورقه ای: ۴ برگ
- پنیر پیتزا: به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. برای درست کردن لازنیا اول از همه سس گوشت و قارچ رو درست میکنیم و پیاز داغ، رب، کمی روغن، نمک، فلفل و زرچوبه رو داخل ماهیتابه ریخته و تفت میدیم تا رب سرخ بشه.
۲. حالا فلفل دلمهای رو که خرد کردیم رو داخل رب تفت داده شده میریزیم و باز کمی مواد رو با هم تفت میدیم.
۳. درنهایت گوشت رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم تفت میدیم تا گوشت هم بپزه و سرخ بشه.
۴. تا گوشت در حال پختن هستش قارچی که خرد کردیم رو با نیمی از کرهای که داریم و کمی نمک داخل ماهیتابه میریزیم و میذاریم تا آب بندازه.
۵. وقتی قارچ آب انداخت و پخت و آماده است.
۶. حالا قارچ رو به سس لازانیا اضافه میکنیم و کمی تفتشون میدیم و دیگه سس حاضره.
۷. بسته به اینکه از چه لازانیایی استفاده میکنیم طبق دستور عملش آماده میکینم.
۸. برای تهیه سس سفید هم کافیه تا سیرو باقی مانده کره رو فقط کمی با هم تفت بدیم تا فقط بوی سیر بلند بشه، ولی سرخ نشه.
۹. حالا شیر رو اضافه کرده و میذاریم تا فقط داغ بشه، ولی به جوش نیاد. من معمولا برای سس سفید لازانیا آرد نمیریزم، چون شیر در طی پخت جذب ورقههای لازانیا میشه و لازانیا رو خیلی لذیذتر میکنه.
۱۰. حالا همه چی حاضره و باید مواد لازانیا رو داخل ظرف بچینیم. ظرف مخصوص فر رو کمی چرب کرده و یه ردیف ورق لازانیا رو داخلش میذاریم.
۱۱. بعد یک لایه سس گوشت و قارچ اضافه میکنیم.
۱۲. حالا یک ملاقه سس سفید میریزم. اصلا نگران آبدار شدن لازانیا نباشین، چون در حین پخت کاملا جذب میشه.
۱۳. من معمولا ۳ الی ۴ برگ پنیر گودا ورقهای رو روی ردیف دوم یا سوم میذارم.
۱۴. همین طور ردیف هارو میچینیم و روی ردیف آخر رو کاملا با پنیر پیتزا میپوشونیم.
۱۵. حالا ظرف رو برای مدت ۱ ساعت داخل فری که روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم میذاریم تا بپزه و ۱۰ دقیقه آخر هم گریل رو روشن میکنیم تا پنیر طلایی بشه.
نظر کاربران
چقدر باید آرد بریزیم؟
پاسخ ها
تقریبا 49.5 گرم. 0.5 گرم هم ته ظرف حروم میشه