بستنی سوخاری؛ نوعی متفاوت از بستنی
شاید کمی عجیب به نظر برسد اما باور کردنش آنچنان هم سخت نیست حتی اگر کمی بستنی هم در خانه دارید یک بار امتحانش کنید تا طعم تازه ای بچشید.
- بستنی وانیلی: ۱.۵ کیلوگرم
- شکلات توپی: ۶ عدد
- کورن فلکس: ۳۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۴ عدد
- روغن مایع: ۶ پیمانه
۲. چند اسکوپ بستنی داخل آن بریزید تا کاسه با بستنی پر شود، سپس روی آن را با پشت اسکوپ صاف کنید.
3. 1 عدد شکلات در وسط آن فرو برده و یک اسکوپ دیگر بستنی روی آن بگذارید.
۶. کورن فلکس را داخل نایلونی ریخته و به وسیله وردنه ای روی آن بکوبید تا خرد شود (یا می توانید ۱۰۰ گرم کورن فلکس خردشده، ۱۰۰ گرم بیسکوییت ساقه طلایی خردشده و ۱۰۰ گرم پودر سوخاری خردشده را با هم مخلوط کرده و از آن استفاده کنید).
7. تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگالی در حد مخلوط شدن زرده و سفیده بزنید.
۸. گلوله های بستنی را از روکش نایلونی جدا کنید.
10. روغن را داخل تابه ای گرم کرده و هرکدام از گلوله ها را به مدت 30 ثانیه درون آن سرخ کنید. (در حین انجام این کار چند بار آن را برگردانید تا همه قسمت های آن سرخ شود).
۱۱. برای سرو می توانید شکلات (ذوب شده) روی آن بریزید و با خامه تزیین کنید.
ارسال نظر