۶۴۴۱۴۲
۵ نظر
۵۳۷۱
۵ نظر
۵۳۷۱
پ

باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!

در سراسر دنیا و ایران عزیز همه شیرینی باقلوا یزدی را می‌شناسند، ولی خوب این شیرینی‌های اصیل فقط در شیرینی فروشی‌ها تهیه می‌گردد، ولی ما می‌توانیم راز تهیه‌کردن باقلوا یزدی اصیل را به شما بگوییم.

وب سایت سر آشپز پاپیون: در سراسر دنیا و ایران عزیز همه شیرینی باقلوا یزدی را می‌شناسند، ولی خوب این شیرینی‌های اصیل فقط در شیرینی فروشی‌ها تهیه میگردد، ولی ما می‌توانیم راز تهیه کردن باقلوا یزدی اصیل را به شما خانم‌ها و آقایانی که به شیرینی پزی علاقه دارند بگوییم پس با ما همراه باشید.

باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!

مواد لازم

  • مایه داخل باقلوا
  • پودر پسته یا بادام ۳۰۰ گرم
  • پودر قند ۱۵۰ گرم
  • هل ۱/۲ قاشق غذا خوری

شربت باقلوا

  • شکر ۵۰۰ گرم
  • آب ۲ لیوان
  • گلاب ۱/۲ لیوان

مواد لازم لواش باقلوا

  • تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
  • روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری
  • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مربا خوری
  • شیر ۱ استکان
  • کره ۱۰۰ گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • گلاب به مقدار لازم
  • آرد سفید به مقدار لازم

باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!

باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!

طرز تهیه

مرحله اول: مایه داخل باقلوا

پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل، خوب مخلوط کنید و آن را نگه دارید.

مرحله دوم: شربت باقلوا

شکر را با آب مخلوط کنید و روی آتش بگذارید. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد.

گلاب را اضافه کنید و پس از چند جوش شربت را از روی اجاق بردارید. از صافی رد کنید و نگه دارید تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.

باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!

مرحله سوم: لواش باقلوا

بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.

روغن و زرده‌های تخم مرغ را مخلوط کنید.

شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

آرد را الک کنید و کم کم به مایع موجود اضافه کنید تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و بگذارید یک الی ۲ ساعت بماند.

مرحله چهارم: آماده سازی باقلوا

از خمیر گلوله‌ای به اندازه یک نارنگی بردارید، به وسیله وردنه آن را کاملا نازک کنید.

جعبه‌ای فلزی (یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد) را انتخاب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید.

باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!

لواش دوم را به همین ترتیب پهن کنید و روی لایه اول لواش قرار دهید؛ سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی ۲ لایه خمیر پهن کنید و با دست کاملاً فشار دهید. سپس با دست کمی گلاب را روی لایه‌های مواد بپاشید.

مجددا یک لواش دیگر را باز کنید، با وردنه خوب نازک کنید و روی مواد قرار دهید. سپس کناره‌های اضافی خمیر‌های لواش را با کارد جدا کنید و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش دهید.

کره را داغ کنید و روی شیرینی بریزید.

پس از آنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد، جعبه باقلوا را در قسمت پائینی فری که قبلا با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده، قرار دهید و سپس۱۰ الی ۱۵ دقیقه، شیرینی را در پنجره بالایی قرار دهید تا روی باقلوا طلایی رنگ شود.

پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن بریزید تا کاملاً جذب شیرینی شود. بگذارید شیرینی سرد شود.

در صورت تمایل می‌توانید مجددا کمی شربت به تدریج روی باقلوا‌ها بریزید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ممنونم عالی بود

  • بدون نام

    اینکه شده حلوای ورقه ای!

  • بدون نام

    فقط

  • ela

    مگه میشه آرد به مقدار لازم!!! ممکن به اندازه ی موادای دیگم مناسب در نیاد و کار خراب شه!!!

  • مینو

    عالی بود ممنون ولی شربت دیگه نمیخواد روش بدیم همون پودر قند برای سیرینیش کافیه شربت برای باقلوای ترکی استفاده داره
    بازم ممنون پاینده و موفق و بهروز باشین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج