چگونه در فر کباب کوبیده درست کنیم؟
با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.
ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.
میزان سرو: 2 نفر
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
- گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
- پسته (خرد شده): 40 گرم
- پیاز (رنده شده): یک عدد
- سیر (ریز خرد شده): یک حبه
- آب داغ: 3 الی 4 ق س
- نمک: یک ق چ
- فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
- فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
- روغن زیتون: 2 ق س
مواد لازم سرو:
- پیاز (خرد شده): ۲ عدد
- سماق: یک ق س
- آب انار: یک ق س
- نان لواش: ۲ عدد
- پسته (خرد شده): یک ق س
طرز تهیه:
1. گوشت ها چرخ کرده را در ظرف مناسبی قرار دهید.
2. پسته خرد شده، پیاز رنده شده، سیر ریز خرد شده، آب داغ، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کیند و به خوبی ورز دهید.
۳. گلوله هایی از مخلوط گوشت جدا کنید و به آرامی دور سیخ چوبی (به سمت نوک سیخ) فشار دهید.
۴. روغن زیتون را روی آنها بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
5. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پخته و برشته شوند.
6. پیاز خرد شده، سماق، آب انار و مقداری نمک را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید.
7. نان های لواش را در بشقاب سرو قرار دهید و مخلوط پیاز را روی آن پخش کنید.
8. کباب ها را روی نان قرار دهید و پسته خرد شده روی آنها بپاشید.
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت
پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب
ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان
نظر کاربران
پسته چیه دیگه این وسط
پاسخ ها
خواسته کمی خاص بشه!!!
همش دروغه بخدا عین سنگ میشه فریب نخورید مثل لاستیک فک وچونت خسته میشه انقدر باید بجوی ر ضمن خیلی هم آب وچربی پس میده توی فر یا تابه
یه کمی گردو هم اضافه کنه تا خاص تر بشه!!!
منم قبلا درست کردم کل چربی و آبش گرفته شد .