۶۴۱۴۷۱
۵ نظر
۵۰۳۷
۵ نظر
۵۰۳۷
پ

چگونه در فر کباب کوبیده درست کنیم؟

با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.

میزان سرو: 2 نفر

مواد لازم:
  • گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
  • پسته (خرد شده): 40 گرم
  • پیاز (رنده شده): یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): یک حبه
  • آب داغ: 3 الی 4 ق س
  • نمک: یک ق چ
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
  • روغن زیتون: 2 ق س

مواد لازم سرو:
  • پیاز (خرد شده): ۲ عدد
  • سماق: یک ق س
  • آب انار: یک ق س
  • نان لواش: ۲ عدد
  • پسته (خرد شده): یک ق س
چگونه در فر کباب کوبیده درست کنیم؟
طرز تهیه:
1. گوشت ها چرخ کرده را در ظرف مناسبی قرار دهید.
2. پسته خرد شده، پیاز رنده شده، سیر ریز خرد شده، آب داغ، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کیند و به خوبی ورز دهید.

۳. گلوله هایی از مخلوط گوشت جدا کنید و به آرامی دور سیخ چوبی (به سمت نوک سیخ) فشار دهید.
۴. روغن زیتون را روی آنها بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.

5. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پخته و برشته شوند.
6. پیاز خرد شده، سماق، آب انار و مقداری نمک را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید.
7. نان های لواش را در بشقاب سرو قرار دهید و مخلوط پیاز را روی آن پخش کنید.
8. کباب ها را روی نان قرار دهید و پسته خرد شده روی آنها بپاشید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    پسته چیه دیگه این وسط

    پاسخ ها

    • مرتضی

      خواسته کمی خاص بشه!!!

  • صدرا

    همش دروغه بخدا عین سنگ میشه فریب نخورید مثل لاستیک فک وچونت خسته میشه انقدر باید بجوی ر ضمن خیلی هم آب وچربی پس میده توی فر یا تابه

  • سیمین

    یه کمی گردو هم اضافه کنه تا خاص تر بشه!!!

  • بدون نام

    منم قبلا درست کردم کل چربی و آبش گرفته شد .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج