چگونه در فر کباب کوبیده درست کنیم؟
با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.
ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.
میزان سرو: 2 نفر
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
- گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
- پسته (خرد شده): 40 گرم
- پیاز (رنده شده): یک عدد
- سیر (ریز خرد شده): یک حبه
- آب داغ: 3 الی 4 ق س
- نمک: یک ق چ
- فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
- فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
- روغن زیتون: 2 ق س
مواد لازم سرو:
- پیاز (خرد شده): ۲ عدد
- سماق: یک ق س
- آب انار: یک ق س
- نان لواش: ۲ عدد
- پسته (خرد شده): یک ق س
طرز تهیه:
1. گوشت ها چرخ کرده را در ظرف مناسبی قرار دهید.
2. پسته خرد شده، پیاز رنده شده، سیر ریز خرد شده، آب داغ، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کیند و به خوبی ورز دهید.
۳. گلوله هایی از مخلوط گوشت جدا کنید و به آرامی دور سیخ چوبی (به سمت نوک سیخ) فشار دهید.
۴. روغن زیتون را روی آنها بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
5. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پخته و برشته شوند.
6. پیاز خرد شده، سماق، آب انار و مقداری نمک را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید.
7. نان های لواش را در بشقاب سرو قرار دهید و مخلوط پیاز را روی آن پخش کنید.
8. کباب ها را روی نان قرار دهید و پسته خرد شده روی آنها بپاشید.
پ
نظر کاربران
پسته چیه دیگه این وسط
پاسخ ها
خواسته کمی خاص بشه!!!
همش دروغه بخدا عین سنگ میشه فریب نخورید مثل لاستیک فک وچونت خسته میشه انقدر باید بجوی ر ضمن خیلی هم آب وچربی پس میده توی فر یا تابه
یه کمی گردو هم اضافه کنه تا خاص تر بشه!!!
منم قبلا درست کردم کل چربی و آبش گرفته شد .