میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین
راز این غذا تازگی آن است که ترکیبی از گوشت با سبزیجات است که رطوبت و طعم لازم را به گوشت می دهند. این غذای سالم یکی از بهترین وعده های غذایی در دنیاست که با سیب زمینی و قارچ سوخاری سرو می شود.
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده: یک کیلوگرم
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- نان خشک (پودر شده): یک پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- زیره (پودر شده): به مقدار لازم
- سفیده تخم مرغ: یک عدد
مواد لازم میانی:
- قارچ (خردشده): ۱۰ الی ۱۵ عدد
- فلفل سبز (نگینی خردشده): ۲ عدد
- فلفل قرمز (نگینی خردشده): ۲ عدد
- فلفل دلمه ای (نگینی خردشده): یک عدد
- پنیر چدار (رنده شده): ۱۰۰ گرم
- روغن زیتون: ۳ ق س
- نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
- سیر (ریز خردشده): ۳ حبه
- گردو (خردشده): یک دوم پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
مواد لازم سس:
- گوجه فرنگی: ۳ عدد
- روغن زیتون: ۲ ق س
- نمک: به مقدار لازم
- شکر: یک ق س
- برگ آویشن (ریز خردشده): ۴ عدد
طرز تهیه:
برای تهیه مواد میانی، روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ و فلفل های خردشده را در روغن تفت دهید. نخود فرنگی، سیر، گردو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید.
ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن مواد، پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید. برای تهیه سس، پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و نگینی خرد کنید. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوجه فرنگی را در آن تفت دهید. نمک، شکر و برگ آویشن ریز خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم غلظت یابند.
گوشت چرخ کرده، زرده تخم مرغ، نان خشک پودرشده، نمک، فلفل سیاه و زیره پودر شده را با هم به خوبی مخلوط کنید. مواد را حدود 10 دقیقه ورز دهید.
سپس آن را میان دو ورقه کاغذ روغنی قرار داده و به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید. کاغذ روغنی رویی را بردارید و مواد میانی را روی آن پخش کنید. مخلوط گوشت را به کمک کاغذ روغنی زیر آن رول کنید.
سفیده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی رول گوشت بمالید. رول گوشت را به سینی فر انتقال داده و با کاغذ روغنی و سپس با فویل آلومینیومی آن را بپوشانید و حدود 35 الی 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
پس از گذشت این زمان، کاغذ روغنی و فویل را بردارید و به پخت ادامه دهید تا گوشت برشته شود. رول گوشت را به ظرف سرو انتقال داده و روی آن سس بریزید و سرو کنید.
نکته:
به جای برگ آویشن می توانید از پودر آویشن نیز استفاده کنید.
ارسال نظر