با این غذاهای خاص همه را غافلگیر کنید!
این هفته قرار است با پختن غذاها و سالادهای خاص، همه را غافلگیر كنید تا ببینند، غذا هم میتواند عطر و طعم خوبی داشته باشد و هم از نظر ظاهری خاص و درجه یك باشد.
رولت سبزی و ماست
مواد لازم:
- ماست چكیده كم چرب موسیردار/ 500گرم
- فلفل دلمهای قرمز/ دو عدد
- خیارشور/ یك شیشه بزرگ
- پیازچه خرد شده/ یك و نیم فنجان
- نان تافتون تنوری/ پنج عدد
- فلفلهای دلمهای را بشویید و سپس آنها را ریز خرد كنید.
- نیمی از خیارشورها را آبكش كرده و آنها را ریز خرد كنید.
- پیازچهها را پاك كرده، بشویید و ریز خرد كنید.
- این مواد را با هم مخلوط كرده و هم بزنید.
- سپس آنها را به ماست چكیده اضافه كنید، هم بزنید تا مواد به شكل یكنواخت با ماست مخلوط شوند.
- نان تافتون را به شكل نواری برش بزنید.
- مقداری از مخلوط ماستی را كه آماده كردهاید، داخل نانهای نواری بریزید.
- سپس آن را رل كنید.
- برای اینكه رل باز نشود، یك عدد خلال دندان به آن بزنید.
- خلال را به شكلی بزنید كه دیده نشود.
- سپس رلها را داخل سینی بچینید. دسر شما آماده است.
سالاد پاستای لیوانی
مواد لازم:
- پاستای پاپیونی/ یك بسته
- لوبیا سفید/ دو پیمانه
- برگ نعناع تازه/ یك و نیم فنجان
- فلفل دلمهای زرد/ دو عدد
- فلفل دلمهای قرمز/ دو عدد
- پودر آویشن/ یك قاشق غذاخوری
- پودر شوید/ یك قاشق غذاخوری
- روغن زیتون/ سه قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه/ یك فنجان
- نمك/ به میزان دلخواه
تعداد نفرات: 6 نفر
نكته : بعضی از لیوانها به شكل شیشه ترشی بوده و در فروشگاههای لوازم خانگی به فروش میرسند.
- پاستاها را به شكلی كه همیشه میپزید، بپزید.
- لوبیاها را بشویید.
- سپس قابلمهای آب كنید و بعد از اینكه جوشید، به آن كمی نمك اضافه كرده و بعد لوبیاها را بریزید.
- نعناع را پاك و سپس خیس كنید و بعد از مدت كوتاهی بشویید. بگذارید آب آن برود.
- بعد از اینكه لوبیاها و پاستا پخت، آنها را با هم مخلوط كنید.
- برگهای نعناع تازه را به آن اضافه كنید.
- سپس ادویهها شامل پودر شوید خشك و آویشن را اضافه كنید.
- هم بزنید تا ادویهها با لوبیاها و پاستاها مخلوط شوند.
- سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا خنك شود.
- در این فاصله، فلفلها را بشویید.
- سپس هر دو رنگ فلفل را به شكل مربعی ریزخرد كنید.
- ظرف مخلوط پاستا و لوبیا را از یخچال بیرون بیاورید و فلفلهای خرد شده را اضافه كنید.
- آبلیموترش تازه را بگیرید.
- آن را با روغن زیتون و نمك مخلوط كنید. سپس چاشنی را هم اضافه كنید.
- سالاد را خوب هم بزنید تا همه مواد به شكل متناسب با هم مخلوط شوند.
- دوباره سالاد را به یخچال بازگردانید تا كاملا خنك شود.
- سپس لیوان یا شیشه ترشیهای كوچك خالی را كه از قبل جمعآوری كردهاید، از سالاد پر كنید.
- دور آن را به شكل دلخواه تزئین كنید.
مواد لازم:
- خمیر نان آماده/ ۱۰۰گرم
- سوسیس كوكتل/ یك كیلوگرم
- ماست/ یك فنجان
- دانه فلفل سیاه/ یك سوم فنجان
- آرد سفید/ یك فنجان
- تخممرغ/ یك عدد
- روغن كانولای مخصوص سرخ كردن/ دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- خمیر نان را با كمك آرد باز كنید.
- سپس آن را به شكل رشتههای بلند و باریك درآورید.
- سوسیسها را از پوست جدا كرده و همراه با روغن داخل ماهیتابه بگذارید تا نیم پز شوند.
- درغیر این صورت تغییر حجم سوسیس دراثر پختن، باعث آسیب دیدن نوار خمیری كه روی آن میپیچید، خواهد شد. بگذارید سوسیسها كمی سرد شوند.
- اكنون خمیرهای آماده شده را به شكل باندپیچی، دور سوسیسها بپیچید. فر را روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم كنید.
- كف ظرف پیركس، كمی آرد بریزید و سوسیسهای باند پیچی شده را داخل آن بچینید.
- در ظرف را بگذارید و آن را بهمدت ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
- در این فاصله تخممرغ را داخل كاسه شكسته و زرده و سفیده را خوب بزنید. خمیرها كه خودشان را گرفتند، ظرف را از فر درآورده و با قلمو، یك لایه از تخممرغ را روی آن بزنید.
- سپس ظرف را بدون گذاشتن در، داخل فر بازگردانید. حرارت را از بالا روی فر تنظیم كنید.
- پنج دقیقه بعد ظرف را از داخل فر درآورید.
- صبر كنید كمی خنك شوند و بعد با كمك ماست، برای سوسیسها چشم گذاشته و برای داخل آن از دانههای فلفل سیاه كمك بگیرید.
دسر ماست و نارنگی با بیسكوئیت شور
مواد لازم:
- ماست شیرین چكیده / یك بسته نیم كیلویی
- پیازچه خرد شده/ یك فنجان
- نارنگی پَر شده/ دو فنجان
- ساقه كرفس تازه خرد شده/ یك فنجان
- تكههای آناناس تازه/ یك و نیم فنجان
- بیسكوئیت شور/ دو بسته بزرگ
تعداد نفرات: 8نفر
نكته : اگر بهنظرتان طعم پیازچه با مواد دیگر همخوانی ندارد، میتوانید آن را حذف كرده و به جای آن میوه دیگری مانند پرتقال یا موز را اضافه كنید.
طرز تهیه:
- پیازچهها را پاك كرده، بشویید و ریز خرد كنید.
- نارنگیها را بشویید، پوست بكنید.
- بعد از اینكه نارنگی را از پوست نازك آن جدا كردید، آنها را هم به چند قسمت تقسیم كنید.
- كرفس را پاك كرده و ساقههای تازه و نرم آن را جدا و خیس كنید.
- بشویید و بعد از اینكه آب آن رفت، ریز خرد كنید.
- آناناس را بشویید و بعد به مقدار لازم، از آن جدا كرده و سپس پوست بكنید و آن را به تكههای ریز خرد كنید.
- اكنون همه این مواد اعم از پیازچه، كرفس، آناناس و نارنگی را با هم مخلوط كنید.
- این مخلوط را به ماست اضافه كرده و هم بزنید.
- سپس ماست را در ظرف مناسب بریزید و آن را داخل سینی بگذارید.
- دور ظرف ماست، بیسكوئیت شور بچینید.
پیتزای بیسكوئیتی
مواد لازم:
- بیسكوئیت شور ساده/ دو بسته بزرگ
- ذرت/ دو فنجان
- فلفل دلمهای قرمز خرده شده/ یك و نیم فنجان
- برگ جعفری/ یك فنجان
- پنیر پیتزای رنده شده/ یك و نیم فنجان
- نمك/ یك سوم قاشق چایخوری
- پودر آویشن/ یك قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل/ یك قاشق چایخوری
- قابلمه كوچكی را آب كنید و بعد از اینكه آب داخل آن جوشید، نمك را داخل آن بریزید و ذرتها را اضافه كنید.
- در فاصله پختن ذرتها، فلفل دلمهای را بشویید و سپس آن را به شكل مربع ریز خرد كنید.
- جعفری را پاك و خیس كنید و بعد از چند دقیقه بشویید. بگذارید آب آن برود. بعد از پختن ذرت، آن را آبكش كنید تا آب نداشته باشد.سپس آن را با فلفل قرمز خرد شده مخلوط كنید.
- به آنها پودر آویشن و زنجبیل را اضافه كنید. هم بزنید تا ادویهها هم با مواد كاملا مخلوط شوند.
- اكنون روی هر تكه بیسكوئیت، مقداری از مخلوط ذرت و فلفل خرد شده بگذارید. روی آن به مقدار لازم پنیر پیتزا بریزید.
- سپس روی هر كدام به تعداد دلخواه برگ جعفری بچینید.
- پیتزا حاضر است.
تعداد نفرات: ۱۰نفر
نكته اول : میتوانید به جای بیسكوئیت، خمیر نان بخرید و آن را باز كنید و بعد به شكل نان پیتزای كوچك، قالب بزنید و در پایان هم مواد را روی آن بچینید.نكته دوم: به این پیتزای كوچك هر خوراكی دلخواه دیگری نیز میتوانید اضافه كنید. برای مثال؛ گوشت چرخ كرده، سبزیها و ادویههای دیگر. این بستگی به دلخواه و ذائقه شما دارد.
نظر کاربران
ممنون خیلی خوب بودن.
پیتزا با نون تست هم عالی میشه☺
رولت سبزی و ماست عالی بود واقعا ^_^
من اون اخریه رودوست داشتم خیلی جالب بود