سوپ لیمو و مرغ به همراه اسفناج و شوید
سوپی که در خانه درست می کنید همیشه از نمونه هایی که به صورت نیمه آماده و کنسرو شده فروخته می شود بهتر و سالمتر است و اما این سوپ علاوه بر اینکه بسیار سالم است بعد از امتحان کردنش باعث می شود دیگر هیچگاه به سمت سوپ های آماده نروید.
مواد لازم:
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون اکسترا ویرجین
- ۵ عدد حبه سیر، خرد شده
- ۳ عدد هویج متوسط که به خوبی خرد شده باشند
- یک عدد تره بزرگ که خوب خرد شده باشد
- ۱۰ فنجان آب مرغ کم نمک
- دو سوم فنجان برنج
- یک دوم فنجان آب لیمو تازه ( از دو عدد لیمو بزرگ )
- ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
- یک قاشق غذا خوری شوید تازه خرد شده
- ۴ فنجان اسفناج بدون ساقه
- ۴۰۰ گرم گوشت مرغ که به قطعات کوچک برش خورده باشد
- ۲ قاشق چای خوری نمک
- مقداری فلفل سیاه برای زمان سرو ( اختیاری )
دستور پخت:
- روغن را در یک قابلمه بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید. سیر، هویج و تره را به قابلمه اضافه کنید.
- به مدت 10 دقیقه بپزید و مرتب همشان بزنید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند و عطرشان درآید.
- آب مرغ را به سبزیجات اضافه کنید و درجه حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید. آب مرغ را به جوش بیاورید.
- برنج را اضافه کنید و حرارت را تا متوسط رو به پایین کم کنید.
- به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که برنج درست شود اجازه دهید به پختن ادامه دهد و گاهی نیز محتویات قابلمه را هم بزنید.
- در یک کاسه متوسط لیمو و تخم مرغ را بهم بزنید.
- به آرامی یک فنجان از آب مرغ داغ را داخل میکس لیمو و تخم مرغ بریزید، خوب بهم بزنید و سپس کاسه را در قابلمه خالی کنید. شوید، اسفناج، مرغ و نمک را اضافه کنید.
- اجازه دهید 10 دقیقه روی شعله بماند تا اسفناج ها نرم شوند و سوپ دوباره گرم شود.
- اگر دوست داشتید روی سوپ فلفل سیاه بریزید و سپس سرو کنید.
ارسال نظر