دسر، به صرف یک برش کیک خوشمزه
طعم این کیک با سس شکلات، فوق العاده است. پیشنهاد میکنیم این کیک را برای عصرانه های پاییزی خود تهیه کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی: طعم این کیک با سس شکلات، فوق العاده است. پیشنهاد میکنیم این کیک را برای عصرانه های پاییزی خود تهیه کنید.
مواد لازم لایه زیرین:
- تخم مرغ (به دمای محیط رسیده): ۴ عدد
- شکر: ۲ پیمانه
- روغن: یک پیمانه
- شیر (گرم): یک پیمانه
- پودر کاکائو: ۴ قاشق سوپ خوری
- بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
- آرد: دو و یک دوم پیمانه
- خامه: ۲۰۰ گرم
- شکلات تلخ (خرد شده): ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی با همزن به خوبی بزنید تا خامه ای و یکدست شود. روغن را اضافه و مخلوط کنید. شیر گرم را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. پودر کاکائو و بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. آرد را به تدریج به مواد اضافه کرده و با دور ملایم همزن، مواد را مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در یک قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
برای حصول اطمینان از پخت کیک، خلالی چوبی در آن فرو کنید، در صورتی که تمیز بیرون آید، یعنی کیک پخته است. کیک را از فر در آورید و بلافاصله سس شکلات داغ را روی آن بریزید.
برای تهیه سس شکلات، خامه را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. شکلات تلخ خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
پ
نظر کاربران
ازخامه صبحانه میشه استفاده کرد؟
میشه ولی باید شکلات شیری استفاده کنی ن تلخ. خامه با شکلات درصد 50 ی سس کم شیرین میده که با شیرینی کیک خوب میشه ولی رنگ سس روشنتر در میاد