نخودک؛ یک اسنک خوشمزه
نخود خاصیت بسیاری دارد. از جمله می توان به کلسیم، آهن، فیبر، پروتئین و ویتامین های A و C اشاره کرد. بنابراین بهتر است در وعده های غذایی خود از نخود بیشتر استفاده کنیم. غذاهایی همچون آبگوشت، آش و فلافل این خوراکی پرخاصیت را در خود دارند.
تقریبا همه ما گندمگ، برنجک یا عدس برشته خورده ایم . اما شاید کمتر نخودک یا همان نخود بو داده خورده باشیم. این اسنک خوشمزه را می توانید در فر تهیه کنید. با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید هر نوع طعم یا مزه ای که دوست دارید به نخود بزنید.
زمان تهیه: ۵ دقیقه
زمان پخت: یک ساعت و 20 دقیقه
میزان: دو پیمانه
مواد لازم
- ۵۵۰ گرم نخود پخته شده (یا کنسرو نخود)
- یک قاشق چایخوری روغن زیتون
- ۱/۸ قاشق چایخوری پودر پاپریکا کبابی
- یک قاشق چایخوری پودر لیمو و فلفل
- نصف قاشق چایخوری پودر کاری
- ¼ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲. نخودهای پخته شده را آبکش و خشک کنید. برای خشک کردن، آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بریزید و ۲۰ دقیقه بگذارید بماند تا همه رطوبت بیرونی نخودها به دستمال کاغذی کشیده شود. سپس، کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و نخودها را روی آن پهن کنید و داخل فر بگذارید. اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزند. نخودها باید کاملا برشته و طلایی شوند.
۳. از فر خارج کنید و داخل روغن زیتون، پاپریکای کبابی، پودر لیمو فلفلی، کاری و نمک بغلطانید. آنها را باید در ظرف های دردار نگهداری کنید.
نظر کاربران
چاغی
نخودچی که بهتره خیلی هم آشنا و قدیمیه