خوراک عدس تند اتیوپیایی
خوراک عدسی که امروز می خواهیم به شما آموزش دهیم یک غذای فوق العاده سالم با طعم های ویژه و فراوان است. اگر فرصت چندانی برای درست کردن یک غذای سالم ندارید این دستور پخت مخصوص خودتان است.
- 2 قاشق چای خوری روغن کانولا
- 2 فنجان پیاز قرمز خرد شده
- یک قاشق غذا خوری زنجبیل تازه خرد شده
- 3 حبه سیر، خرد شده
- 3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
- یک و یک دوم قاشق غذا خوری میکس ادویه فلفل و سیر
- 3 فنجان آب سبزیجات
- یک فنجان عدس خشک قرمز
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم فنجان گشنیز تازه خرد شده
- 4 فنجان برنج پخته گرم
دستور پخت:
- روغن را در یک ماهی تابه گود روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز را به ماهی تابه اضافه کنید به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید، مرتب پیازها را بهم بزنید. زنجبیل و سیر را اضافه کنید. ۵ دقیقه بپزید و محتویات را مرتب بهم بزنید.
- رب گوجه و ادویه را اضافه کنید. به مدت یک دقیقه بپزید و خوب بهم بزنید تا همه مواد آغشته شوند. به آرامی آب سبزیجات را اضافه کنید. با یک قاشق چوبی هم بزنید تا به خوبی مواد در آن حل شوند. شعله را کمی بالا ببرید تا آب سبزیجات به جوش بیاید.
- عدس ها را با آب سرد بشویید و سپس خشک کنید. عدس را به میکس آب سبزیجات اضافه کنید. حدود ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که عدس ها نرم شوند بگذارید در آب سبزیجات بجوشند و درب ماهی تابه را بگذارید. محتویات را مرتب بهم بزنید. نمک را اضافه کنید. در پایان گشنیز را روی خوراک بریزید و غذا را روی برنج سرو کنید.
ارسال نظر