طرز تهیه کالباس خانگی با روشی ساده
اگر میخواهید یک کالباس سالم و خوشمزه را نوش جان کنید، این روش تهیه را امتحان کنید. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.
مواد لازم :
- مرغ یا گوشت (چرخ شده) ۶۰۰ گرم
- یخ (خرد شده) نصف لیوان
- شیرخشک (قنادی) ۱ ق غ
- نشاسته ذرت ۱ ق غ
- سیر سه حبه
- پودر سیر ۱ ق چ
- جوز رنده شده ۱/۲ ق چ
- پودر زنجبیل ۱ ق چ
- پاپریکا ۱ ق چ
- آویشن ۱ ق چ
- تخم گشنیز ۱ ق چ
- فلفل سیاه و قرمز هرکدام ۱/۲ ق چ
- نمک ۱ ق غ
- خلال پسته (خیس خورده در آب جوش) به میزان دلخواه
- هویج (پخته و نگینی خرد شده) یک عدد
- ابتدا مرغ چرخ شده رو (ترجیحا دو یا سه بار چرخ کنید) با سیر توی غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.
- کلیه ادویه هارو توش بریزید و یخ رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید.یخ باعث میشه حفره هایی توی کالباس ایجاد شه.وقتی همه رو باهم میکس کردین خلال پسته و هویج خرد شده رو اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید.(با قاشق/نیازی به مخلوط کن نیست چون هویج و پسته نباید له بشه).
- این مواد رو با سلفون کاملا رول کنید و خوب بپیچید و هوای کیسه رو بگیرید.میتونین برای اطمینان بیشتر با یه کیسه تنورک هم کاملا رول کنید که هنگام پخت اصلا آب واردش نشه.(کیسه تنورک کیسه های مختص حرارت دیدن و توی فر رفتنه)
- بعد داخل آب جوش بندازید یا بخارپز کنید تا زمانی که کاملا بپزه.حدود یک ساعت و ربع کافیه.
- بعد داخل یخچال یا اگه عجله دارید داخل فریزر بذارید تا سرد و محکم بشه و سپس برش بزنید و نوش جان کنید
- به همین سادگی شما یه کالباس سالم و رژیمی و خوش طعم دارید:)
نظر کاربران
چشم حتما
پسته کیلو 300 هزار تومن
پاسخ ها
به جاش باقالی بریز
تو اگه خیلی کالباس درست کنی پسته نریز
خلال پسته کیلویی 300 نیست کیلویی 440 تومنه خخخ
کالباس خونگی عالیه
کالباس خونگی عالیه
من توی کالباسم خیلی حفره ایجاد میشه و کلا اسفنجی میشه چیکار کنم؟
پاسخ ها
شاید باید بیشتر فشارش بدی تا قشنگ حفره هاش پر بشه