گرانولای خانگی؛ صبحانه ای مقوی و بی نظیر
می توانید از این به بعد در منزل گرانولا بپزید، این کار خیلی آسانتر از آن چیزی است که فکر می کنید. این گرانولای خانگی حتی از گرانولای فروشگاه هم خوشمزه تر است.
- جو پرک: ۲ پیمانه
- بادام خام (خرد شده): ۱۰۰ گرم
- بادام هندی خام (خرد شده): ۱۰۰ گرم
- عسل: ۳ قاشق سوپ خوری
- ملاس نیشکر: ۳ قاشق سوپ خوری
- ارده: ۳ قاشق سوپ خوری
- تخم شربتی: یک قاشق سوپ خوری
- تخم کتان: ۲ قاشق سوپ خوری
- دانه کنجد: یک قاشق سوپ خوری
- توت خشک: ۵۰ گرم
- سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
طرز تهیه:
جو پرک، بادام و بادام هندی خرد شده، عسل، ملاس، نیشکر، ارده، تخم شربتی، تخم کتان و دانه کنجد را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه با چنگال بزنید تا پف کنند. سپس به بقیه مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پخش کنید. فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. سپس دمای فر را به ۱۱۰ درجه سانتی گراد (۲۲۵ درجه فارنهایت) کاهش داده و حدود ۴۰ دقیقه مواد را در فر قرار دهید و در این مدت ۵ الی ۶ بار آنها را با هم مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید. در فر را باز کنید و توت خشک را به مواد اضافه کنید. در فر را دوباره ببندید و اجازه دهید مواد حدود یک ساعت در فر خاموش بمانند. سپس سرو کنید.
نظر کاربران
به نظرمبهتره این بخش اشپری رو کلا حذف کنین.اخه این مواد اولیه رو کی میتونه تهیه کنن.کلا اسمشون عجیب غریبه .چه برسه به خودشون.این چیزا همه جا گیر نمیاد محض اطلاعتون.
تخم مرغ یا بادوم هندی اسماشون عجیب غریبه؟؟
:-\