۶۲۸۰
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

گوشت و نودل

چربي اضافه گوشت را بگيريد و گوشت را مكعبي خرد كنيد و در آرد بغلتانيد، سپس نصف گوشت‌هاي آرد زده را در روغن داغ سرخ كنيد و در ظرفي بريزيد و بقيه گوشت‌ها را با پياز و سير مخلوط كنيد

برترین مجله اینترنتی ایران




مواد لازم :
  • مغز ران گوساله لطيف: 500 گرم
  • آرد سفيد: يك‌چهارم فنجان
  • روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
  • سير له شده: 2 حبه
  • پياز خرد شده: يك عدد
  • آب گوشت: 3 فنجان
  • مرزنجوش يا ريحان خشك كفمال: يك قاشق مرباخوري
  • فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • ماكاروني نودل يا رشته فرنگي: 240 گرم
  • جعفري تازه ساطوري: 2 قاشق غذاخوري


روش تهیه :

چربي اضافه گوشت را بگيريد و گوشت را مكعبي خرد كنيد و در آرد بغلتانيد، سپس نصف گوشت‌هاي آرد زده را در روغن داغ سرخ كنيد و در ظرفي بريزيد و بقيه گوشت‌ها را با پياز و سير مخلوط كنيد و اگر لازم بود كمي روغن اضافه سرخ كنيد. روغن اضافه را دور بريزيد و همه گوشت‌ها را به ماهيتابه برگردانيد. آب گوشت، مرزنجوش و فلفل را اضافه كنيد و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و 70 تا 90 دقيقه در ظرف را ببنديد تا خوب بپزند، سپس رشته‌ها را بريزيد و مخلوط را به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و با در باز 25 تا 30 دقيقه بجوشانيد تا رشته‌ها هم بپزند، در آخر جعفري را بپاشيد و سرو كنيد. (4 نفر)
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج