گوشت و نودل
چربي اضافه گوشت را بگيريد و گوشت را مكعبي خرد كنيد و در آرد بغلتانيد، سپس نصف گوشتهاي آرد زده را در روغن داغ سرخ كنيد و در ظرفي بريزيد و بقيه گوشتها را با پياز و سير مخلوط كنيد

مواد لازم :
- مغز ران گوساله لطيف: 500 گرم
- آرد سفيد: يكچهارم فنجان
- روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
- سير له شده: 2 حبه
- پياز خرد شده: يك عدد
- آب گوشت: 3 فنجان
- مرزنجوش يا ريحان خشك كفمال: يك قاشق مرباخوري
- فلفل سياه: يكچهارم قاشق مرباخوري
- ماكاروني نودل يا رشته فرنگي: 240 گرم
- جعفري تازه ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
روش تهیه :
چربي اضافه گوشت را بگيريد و گوشت را مكعبي خرد كنيد و در آرد بغلتانيد، سپس نصف گوشتهاي آرد زده را در روغن داغ سرخ كنيد و در ظرفي بريزيد و بقيه گوشتها را با پياز و سير مخلوط كنيد و اگر لازم بود كمي روغن اضافه سرخ كنيد. روغن اضافه را دور بريزيد و همه گوشتها را به ماهيتابه برگردانيد. آب گوشت، مرزنجوش و فلفل را اضافه كنيد و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و 70 تا 90 دقيقه در ظرف را ببنديد تا خوب بپزند، سپس رشتهها را بريزيد و مخلوط را به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و با در باز 25 تا 30 دقيقه بجوشانيد تا رشتهها هم بپزند، در آخر جعفري را بپاشيد و سرو كنيد. (4 نفر)
ارسال نظر