۶۲۶۸
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

سوپ لوبيا

لوبيا را يك شب تا صبح در آب بخيسانيد سپس بشوييد و استفاده كنيد. فلفل دلمه‌اي، پياز و سير را روي حرارت متوسط در روغن داغ ۳ دقيقه سرخ كنيد.

برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم :
  • فلفل دلمه‌اي قرمز خردشده: يك عدد
  • پياز خردشده: يك عدد
  • سير له‌شده: 2 حبه
  • روغن مايع يا روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
  • لوبيا سياه يا قرمز: 900 گرم
  • عصاره آب گوشت: 450 گرم
  • گوجه‌فرنگي خردشده: 2 عدد
  • جعفري ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
  • آويشن خشك كفمال: يك قاشق مرباخوري
  • مرزنجوش كفمال: يك قاشق مرباخوري
  • فلفل سبز تند دودي‌شده: يك عدد
  • خامه و جعفري ساطوري: به ميزان لازم


روش تهیه :

لوبيا را يك شب تا صبح در آب بخيسانيد سپس بشوييد و استفاده كنيد. فلفل دلمه‌اي، پياز و سير را روي حرارت متوسط در روغن داغ 3 دقيقه سرخ كنيد. لوبيا، عصاره آب گوشت، گوجه فرنگي، فلفل سبز، جعفري، آويشن و مرزنجوش را هم اضافه كنيد. مواد را به جوش آوريد، شعله را كم كنيد و 30 دقيقه در ظرف را ببنديد تا مواد خوب بپزند. روي سوپ كمي خامه و جعفري بريزيد و سرو كنيد. (4نفر)
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج