۶۲۱۹۳۸
۵۰۲۴
۵۰۲۴
پ

آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری “باسبوسا”

باسبوسا از دسرهای خوشمزه خاور میانه ست که به روش های مختلفی درست میشه و بدونیم دستور تهیه این کیک رو به روش سنتی مصری ها براتون آورده.

وب سایت بدونیم: باسبوسا از دسرهای خوشمزه خاور میانه ست که به روش های مختلفی درست میشه و بدونیم دستور تهیه این کیک رو به روش سنتی مصری ها براتون آورده.
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

مواد مورد نیاز برای کیک:

  • ۱ پیمانه ماست
  • ۱۰ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱/۳ پیمانه شکر
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۲ پیمانه آرد سمولینا
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

مواد مورد نیاز برای شیره دارچین:

  • ۲ پیمانه آب
  • ۱ و نیم پیمانه شکر سفید
  • ¼ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۱ عدد چوب دارچین
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

مواد مورد نیاز برای تزئین روی کیک:

  • ¼ پیمانه پودر نارگیل
  • ¼ پیمانه بادام

آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
طرزتهیه:

1. ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

2. قالب کیک را چرب کنید. برای درست کردن این کیک از ظروف شیشه ای استفاده نکنید.
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

3. یک عدد کاغذ روغنی داخل ظرف قرار دهید تا کیک به قالب نچسبد.
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

4. شکر و ماست را داخل ظرف جداگانه ای با هم مخلوط کنید.
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

5. سپس ۲ پیمانه آرد سمولینا، ۱/۳ پیمانه شیر، ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر و ۱۰ قاشق غذاخوری کره را به آن اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید. به مدت ۳ الی ۵ دقیقه مواد را کنار بگذارید تا کره کاملا جذب خمیر شود.
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

6. سپس خمیر را داخل قالب بریزید.
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

7. به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه کیک را داخل فر قرار دهید. تا زمانی که روی کیک طلایی قهوه ای شود.
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

۸. ۱ و نیم پیمانه شکر، ۲ پیمانه آب و چوب دارچین را داخل ظرفی بریزید. و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود. سپس گاز را خاموش کنید.
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

۹. ¼ قاشق غذاخوری آب لیمو را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از این که شیره سرد شد چوب دارچین را از داخل آن بردارید.
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

۱۰. بعد از این که کیک را از فر بیرون آوردید مثلثی شکل برش بزنید و شیره را فورا روی کیک بریزید. سپس دوباره کیک را داخل فر قرار دهید. فر را خاموش کنید، درب فر را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید کیک کمی سرد شود تا زمانی که شیره کاملا جذب کیک شود.
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

۱۱. کیک را مثلثی برش بزنید و روی آن را با پودر نارگیل و بادام خرد شده تزئین کنید. البته می توانید به جای بادام، بادام زمینی هم برای تزئین این کیک استفاده کنید.
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج