۶۱۸۶۸۱
۱ نظر
۵۰۵۶
۱ نظر
۵۰۵۶
پ

غذاهای محبوب محلی ایران

در این مطلب طرز تهیه سه نوع غذای محلی محبوب ایرانی را برایتان آورده ایم.

ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سه نوع غذای محلی محبوب ایرانی را برایتان آورده ایم.
آبگوشت قورمه سبزی (همدان)

ستایش پاکدل

مواد لازم:

  • سبزی قورمه: 250 گرم
  • گوشت آبگوشتی چرب: نیم کیلو
  • لوبیا چیتی یا قرمز: 1 پیمانه
  • لیمو عمانی (متوسط): 4 عدد
  • پیاز (سرخ شده): 2 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • سیب زمینی (متوسط): 2 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • ماست: به میزان لازم

غذاهای محبوب محلی ایران

طرز تهیه:

گوشت با استخوان و چرب را کمی سرخ می کنیم. سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زردچوبه و فلفل می گذاریم نیم پز شود. لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون می آوریم و با سیب زمینی پوست کنده و تکه شده داخل گوشت می ریزیم. در پایان پس از پختن مواد دو عدد تخم مرغ را جداگانه می شکنیم و در غذا مخلوط می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و هم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم. این آبگوشت را با ماست مصرف می کنیم.


کولی غورابیج (شمال ایران)

راضیه عمادی

مواد لازم:

  • ماهی کولی: نیم کیلو
  • مغز گردو: ۱۵۰ گرم
  • نعناع، چوچاق، حلواش و گشنیز: ۲۵۰ گرم
  • (چوچاق و حلواش از سبزی های بومی هستند. اگر در دسترس شما نمی باشد از ریحان و مرزه استفاده کنید.)
  • شکر (در صورت چاشنی دار بودن): یک قاشق سوپ خوری
  • آب: ۴ لیوان
  • آبغوره: یک قاشق سوپ خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

غذاهای محبوب محلی ایران

طرز تهیه:

گردو را پس از آسیاب کردن با 4 لیوان آب می گذاریم بپزد و به روغن بیفتد. پوست ماهی کولی را می گیریم و کمی نمک و زردچوبه به آن می زنیم و در روغن سرخ می کنیم و به گردوی به روغن نشسته اضافه می کنیم. پس ماهی کولی سرخ شده، نمک، فلفل، زردچوبه، شکر و آبغوره را اضافه کرده روی حرارت خیلی ملایم می گذاریم دو جوش بزند و به روغن بیفتد، سپس با نان یا کته میل می کنیم.


خورشت سیروشوید (ماسوله گیلان)

بیتا منوچهری

مواد لازم:

  • گوشت راسته بدون استخوان: نیم کیلو
  • سیر: 5 تا 6 حبه
  • باقلا تازه: 1 پیمانه
  • روغن: به میزان لازم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

غذاهای محبوب محلی ایران

طرز تهیه:

گوشت را ریز یا به صورت قیمه ای خرد می کنیم، کمی تفت می دهیم و با مقداری آب و نمک و زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم. باقلا را از یک پوست بیرون آورده و به گوشت که هنوز کاملا پخته نشده است اضافه می کنیم. سیر را پوست گرفته خلال کرده و در روغن کمی سرخ می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم تا غذا کاملا بپزد و جا بیفتد.
تخم مرغ ها را می شکنیم و با چنگال می زنیم و یا درسته داخل غذا می ریزیم و بهم می زنیم. کمی نمک و زردچوبه هم به خورشت اضافه می کنیم و بعد از جا افتادن با کته یا برنج صافی میل می کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • دنیا احمدی

    عالیه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج