مرغ گریلشده با سس سالسا
مقدار کمی نمک و فلفل روی مرغ بپاشید تا مزهدار شود. حالا مرغها را داخل گریل- که از قبل چرب شده- روی حرارت کم بگذارید و درش را هم ببندید. کافی است یک بار مرغها را زیر و رو کنید تا هیچ قسمتی از آن صورتی نماند.
مجله سیب سبز:
مواد لازم
برای ۴ نفر:
- زمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
- سینه مرغ: ۴۵۰ گرم، ورقه شده
- نمک و فلفل: مقدار کمی
روش تهیه:
مقدار کمی نمک و فلفل روی مرغ بپاشید تا مزهدار شود. حالا مرغها را داخل گریل- که از قبل چرب شده- روی حرارت کم بگذارید و درش را هم ببندید. کافی است یک بار مرغها را زیر و رو کنید تا هیچ قسمتی از آن صورتی نماند. این کار حدود 10-12 دقیقه از شما وقت میگیرد. حالا سس سالسا را به این ترتیب حاضر کنید: کافی است در یک کاسه کوچک، نصف پیمانه گوجهفرنگی مینیاتوری، نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده، نصف پیمانه زیتون سیاه هستهگرفته، 2 قاشق غذاخوری پونه کوهی ساطوری شده و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را با یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز مخلوط کنید. سالسای شما حاضر است! در نهایت سالسا را روی مرغها بریزید و سالاد خوشمزهتان را میل کنید. این غذا برای هر نفر 180 کیلوکالری انرژی، 25 گرم پروتئین، 7گرم چربی، 3 گرم کربوهیدرات، 50 میلیگرم کلسترول، 134میلیگرم سدیم و 400 میلیگرم پتاسیم دارد.
نکته سلامت: گوجهفرنگی میتواند همانند داروی استاتین، کلسترول و فشارخون بالا راکاهش دهد.
نظر کاربران
كسي مرغ گيرش نمياد كه بخواد با سس سالسا بخوره!!!
دیگه از بی خبری زدین تو کار آشپزی