۶۱۶۵۲
۵ نظر
۵۴۸۹
۵ نظر
۵۴۸۹
پ

چطور سبد سبزیجات تزئینی درست کنیم

همه ما سعی می کنیم برای مهمان سفره ناهار یا شام زیبایی بیاراییم. استفاده از سبزیجات، سالادها، ترشی جات و خوراکی های دیگر مرسوم است، ولی گاهی نحوه تزئین آنها حتی در مزه و طعم آنها تأثیرگذار است.

مجله اینترنتی برترین ها





برترین ها: همه ما سعی می کنیم برای مهمان سفره ناهار یا شام زیبایی بیاراییم. استفاده از سبزیجات، سالادها، ترشی جات و خوراکی های دیگر مرسوم است، ولی گاهی نحوه تزئین آنها حتی در مزه و طعم آنها تأثیرگذار است.

در اینجا سبدی از سبزیجات تزئین می کنیم تا برای چیدن میز یا سفره آرایی از آن استفاده کنید.



مواد لازم:

· فلفل نارنجی و زرد

· خیار ریز

· هویج ریز

· بروکلی

· گل کلم

· پیازچه

· مارچوبه

· کاسنی

· کلم پیچ

وسایل موردنیاز:

· سیخ کباب و یک ظرف

· چند تکه نان (اختیاری)

دستور تهیه:

۱. کلم پیچ را به دو نیم ببرید.



۲. نیمه کلم را در ظرفی بگذارید و سطح صاف آن رو به پایین باشد.



۳. سیخ ها را داخل کلم بزنید طوری که نوک تیز آنها رو به داخل باشد. بلندترین سیخ ها را در مرکز کلم بزنید. سیخ های جانبی را کمی کوتاه کنید. سیخ های سمت لبه ظرف باید کوتاه ترین سیخ ها باشند. حالا سیخ ها را دربیاورید و دوباره داخل کلم بزنید به طوری که نوک تیز آنها رو به بیرون باشد. (این کار را کردیم تا اول با نوک تیز سیخ کلم را سوراخ کرده باشیم تا راحت تر ته آنها را داخل سوراخ ها بزنیم.)



۴. فلفل را با چاقو به شکل قلب ببرید و آن را داخل کاسه ای از آب یخ بگذارید تا تازه بماند.



۵. برای درست کردن گل های تربچه ای، با چاقو دور تربچه را به شکل زیگزاگ ببرید. سپس به آرامی دو تکه تربچه را از هم جدا کنید. گل های تربچه ای را نیز داخل آب و یخ بگذارید تا تازه بمانند.





۶. برای درست کردن گل های خیاری، با چاقو دور خیار را به شکل زیگزاگ ببرید. سپس به آرامی دو تکه تربچه را از هم جدا کنید. گل های تربچه ای را نیز داخل آب و یخ بگذارید تا تازه بمانند.





۷. ریشه های گل های پیازچه ای را ببرید. سر سبز آنها را نیز ببرید. حالا با چاقو تکه های باقیمانده را از وسط تا نزدیک انتهای ریشه برش بزنید و دوباره این کار را به شکل ضربدری انجام دهید. این پیازچه ها را داخل کاسه جداگانه ای بگذارید تا باز شوند و سبزیجات دیگر بو نگیرند.





۸. گل های هویجی را بدین ترتیب درست کنید که با چاقو اول یک برش مایل در بدنه هویج بزنید و دو برش مایل دیگر نیز بالای برش اولی بزنید. اینها را نیز داخل آب و یخ بیندازید.





۹. برای آماده کردن بروکلی و گل کلم، به اندازه ای آنها را ببرید که برای سیخ کردن مناسب باشند. مارچوبه را نیز یک بار در آب داغ فرو کنید تا کمی نرم شود و سپس به سیخ بزنید.



۱۰. حالا نوبت سیخ کشیدن سبزیجات است. قسمت های سبز پیازچه را که جدا کرده و کنار گذاشته بودید به عنوان ساقه به همه سیخ ها بکشید. بعد هر سبزی را به نوک هر سیخ فرو کنید.



۱۱. وقتی سیخ کشیدن همه سبزیجات تمام شد، لابلای سیخ ها را با برگ های کاسنی پر کنید. درست قبل از سرو کردن نیز چند تکه نان را سیخ بکشید و به سبد اضافه کنید. این سبزیجات را می توانید با سس دلخواهتان سرو کنید.




پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • آمیتریس

    خیلی خوشگل بود.مرسی برترین ها

  • بدون نام

    eyyy baba in hame vaght bezarim.. mavade khoraki be in geroonio haroom konim.. ke beshe in?!!!! khob gol mikharim mizarim vasat miz! sabzijat vase khordane!!!

  • لیندا

    کی میره این همه رارو این سبد قشنگ خودش 3 روز کار داره من که نمیتونم درست کنم ولی خیلی قشنگه ممنون

  • بدون نام

    مرسي مجله عالي بود

  • نادیا

    با نظر user موافقم ... با اینکه خوشگل بود اما باید کلی هزینه بشه و همشون حروم میشن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج