سوپ گوجهفرنگي
گوجه فرنگي، يكويكدوم فنجان آب، پياز، كرفس، رب گوجه فرنگي، قرص سوپ، ۲قاشق غذاخوري گشنيز، شكر و سس تند را با هم مخلوط كنيد.
- گوجهفرنگي متوسط بدون پوست ۴ قابشده: ۳ عدد
- پياز خردشده: يك عدد
- ساقه كرفس خردشده: يك عدد
- رب گوجهفرنگي: ۹۰ گرم
- گشنيز يا ريحان ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري
- قرص سوپ مرغ: ۲ عدد
- شكر: يك قاشق مرباخوري
- سس فلفل تند: به ميزان لازم
- آب: يك و نيم فنجان
روش تهيه:
گوجه فرنگي، يكويكدوم فنجان آب، پياز، كرفس، رب گوجه فرنگي، قرص سوپ، ۲قاشق غذاخوري گشنيز، شكر و سس تند را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت به جوش آوريد سپس شعله را كم كنيد و ۲۰ دقيقه در قابلمه را ببنديد تا كرفس و پياز بپزند. بعد از آن از روي حرارت برداريد و ۱۰ دقيقه سوپ را خنك كنيد. سپس سوپ را در مخلوطكن نرم و سرو كنيد. ميتوانيد روي سوپ كمي گشنيز تازه ساطوري بپاشيد. (۴ نفر)
ارسال نظر