لقمههاي مخصوص افطار
ابتدا پياز و فلفل دلمهاي را ريز خرد كرده و با زردچوبه و پودركاري و مقداري روغن زيتون تفت ميدهيم. گوشت را اضافه كرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ ميكنيم

- خمير يوفكا مخصوص غذا: ۲۰ تكه مثلثي
- گوشت چرخكرده: ۴۰۰ گرم
- پياز متوسط: يك عدد
- فلفلدلمهاي متوسط: يك عدد
- زردچوبه و پودر كاري هركدام: يك قاشق چايخوري
- گوجهفرنگي ريز خردشده: ۳ عدد
- پلوي پخته شده: ۵/۱ ليوان
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- كنجد براي روي خمير: به ميزان لازم
- زرده تخممرغ: يك عدد مخلوط شده با زعفران براي روي لقمهها
- روغن زيتون: به ميزان لازم
- جعفري ريز خرد شده: ۴ قاشق غذاخوري
ابتدا پياز و فلفل دلمهاي را ريز خرد كرده و با زردچوبه و پودركاري و مقداري روغن زيتون تفت ميدهيم. گوشت را اضافه كرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ ميكنيم و سپس گوجهفرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل ميزنيم و آنقدر مواد را تفت ميدهيم تا آب گوجهها كشيده شود. برنج و جعفري را اضافه كرده و مواد را از روي حرارت برميداريم. روي طرف پهن خمير 2 قاشق از مواد گذاشته و از اطراف خمير را روي مواد جمع كرده و به دور خودش ميپيچيم تا به قسمت نوك مثلث برسيم. روي لقمهها را با زرده زعفراني زرين كرده، كنجد ميپاشيم و به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.
نكته: خمير يوفكاي مخصوص غذا به2 شكل دايرهاي و مثلثي در بازار موجود است كه اگر دايرهاي آن را تهيه كرديم، دايره را به 6 قسمت تقسيم ميكنيم. در اين حالت 6 مثلث داريد كه تفاوتي با نوع مثلثي آن نخواهد داشت.
نظر کاربران
خیلی عالیه لطفن تکرار کنید
چه کاریـــه؟؟ تقریباً استانبولی خودمونه منهای فلفل دلمه ای و اگر میزان استانبولی کم باشه باید با نون لواش بخورین تا سیر بشین. جدی میگم.