کویسادیلا مرغ، چیلی و پنیر
کویسادیلا در واقع نان ترتیلاست که با پنیر و مخلفات دیگه پر و گریل میشه.این کویسادیلاها یک میان وعده لذیذ برای خردسالان هسنند که اشتهای انها را تحریک میکند
- نان ترتیلا ۱۲ عدد
- پنیر چدار ۱۷۰ گرم
- ترشی فلفل هالوپینو ۱ قاشق غذاخوری
- مرغ ۱ پیمانه
- کره ۴ قاشق غذاخوری
1- میتونید از نان ترتیلای تهیه شده با آرد گندم و یا آرد ذرت استفاده کنید.
۲- پنیر چدار رو رنده کنید.
3- آب ترشی فلفل هالوپینو رو بگیرید و بعد اون رو خرد کنید.
۴- از مرغ پخته استفاده کنید. اون رو ریشریش کنید.
5- می تونید طرز تهیه سالسا رو در اینجا ببینید.
طرز تهیه:
- ۶ عدد از نانهای ترتیلا رو روی سطح کار بذارید. پنیر، ترشی فلفل هالوپینو و مرغ رو بین اونها تقسیم کنید (بهتره که از کنارههای نانها حدود ۲ سانتی متر خالی بذارید). بقیه نانهای ترتیلا رو روی اونها بذارید و فشار بدید.
- ۱ قاشق غذاخوری از کره رو در ماهیتابه کوچکی آب کنید. به آرامی یکی از کویسادیلاها رو در ماهیتابه بذارید و برای حدود ۴ تا ۵ دقیقه تا طلایی بشه، از هر دو طرف سرخ کنید.
- بقیه کویسادیلاها رو هم به همین ترتیب آماده کنید. هر کویسادیلا رو ۴ قسمت کنید و به همراه سالسا و برشهای آووکادو سرو کنید.
ارسال نظر