۶۰۴۴۳۳
۱ نظر
۵۰۱۹
۱ نظر
۵۰۱۹
پ

طرز تهیه دمپختک با خاگینه

این غذا را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید.

وب سایت روزیاتو: این غذا را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید.
مواد لازم (۴ نفر)

  • ۳ عدد تخم مرغ درشت
  • ۲۵۰ گرم گوشت با چربی زیاد
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۵ پیمانه برنج پخته شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چایخوری شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا

دمپختک با خاگینه
طرز تهیه

  1. تخم مرغ را در یک کاسه با یکدیگر هم بزنید. کمی نمک افزوده و دوباره هم بزنید.
  2. گوشت پرچربی را به تکه های بسیار ریز خرد کنید. پیازها را نیز خرد کنید.
  3. روغن را درون تابه داغ کرده و تخم مرغ را درون آن ریخته و هم بزنید. پس از خاگینه شدن، تخم مرغ را از تابه خارج کنید.
  4. گوشت چربی دار را درون تابه با حرارت زیاد سرخ کنید تا روغن انداخته و برشته شوند. آن ها را از تابه خارج کنید.
  5. پیاز خرد شده را ریخته و تفت دهید تا سبک شوند. سپس برنج پخته شده را بیفزایید. ۲ تا ۵ دقیقه هم بزنید. نمک، فلفل سیاه و سس سویا را افزوده و مخلوط کنید.
  6. در آخر، خاگینه و گوشت را افزوده و هم بزنید.
  7. این غذا را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    دمپختک نداشت ؟؟؟!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج